Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бог" - страница 33
Опитайте се да разберете единството на всички; има един Бог и всички са едно в Него. Ако можем само да върнем у дома единството на тази Вечна Любов, няма да има повече скръб за нас; защото ние ще осъзнаем, не само за себе си, но и за тези, които обичаме, че независимо дали живеем или умираме, ние сме Господни и че в Него живеем, движим се и съществуваме, независимо дали е в този свят или в бъдещият свят.
Чарлз Ледбитър
Казано накратко и на езика на хората от улицата, това означава, че Бог е добър, че човекът е безсмъртен и че както сеем, така трябва да жънем.
Чарлз Ледбитър
Ако някой иска да пише за Бог, трябва да се стреми да пише добре.
Чарлз Уилямс
Определено чувствам, че имам Бог в ъгъла си.
Чък Норис
Търсим пълно, последователно и просто разбиране на реалността. Като се има предвид това, което знаем за Вселената, изглежда няма причина да се позоваваме на Бог като част от това описание.
Шон Карол
Не искам да давам съвети на хората относно техните религиозни вярвания, но мисля, че не е умно да залагате срещу силата на науката, за да разберете природния свят. Преди хиляда години беше, че ако искате да обясните защо луната се движи през небето, трябва да призовете Бог.
Шон Карол
Ясно е, че не човекът е създал Вселената - независимо дали вярвате в Бог или в богове или отричате някакво божествено присъствие - човекът не може да промени законите, които управляват Вселената, без да я увреди.
Шон Макбрайд
Трябва ли да се държим като някакво проклето забравено от бога племе, което току-що беше открито?
Арундати Рой
Бих искала да отида и да посетя отново джамията в Мека, само заради чистата й красота, а не заради Бог - много по начина, по който некатолик може да отиде до Ватикана поради красотата на сградите и артефактите.
Аян Хирси Али
Бог да благослови постоянството. Защото не е лесно.
Юнот Диаз
Със сигурност трябва по всяко време да се опитвам да се подчиня на закона на държавата. Но когато волята на Бог и волята на държавата конфликт, аз съм принуден да следвам волята на Бог.
Баярд Ръстин
Бог не изисква от нас да постигнем нито една от добрите задачи, които човечеството трябва да преследва. Това, което Бог изисква от нас е, да не спираме да се опитваме.
Баярд Ръстин
За мен е от съществено значение да имам вътрешния мир и спокойствие на молитвата, за да слушам тишината на Бог, която ни говори в личния ни живот и историята на нашето време за силата на любовта.
Адолфо Перес Ескивел
Ако се върнете и направите този залог, Бог ще излекува сърцето ви тази вечер.
Бени Хин
Въпреки че не сме самият Всемогъщ Бог, въпреки това сега сме божествени.
Бени Хин
Разбрах, че Бог е суверен и има неща, които просто не разбирам.
Бени Хин
Бог ще започне да ви просперира, тъй като парите винаги следват правдата.
Бени Хин
Дойдохме да служим на Бога и да забогатеем.
Бернал Диас дел Кастильо
Бог се радва да излее благоволението си на послушните поемащи рискове.
Бил Хайбълс
Не позволявайте на вашите молитви да се превърнат в списък с желания за Дядо Коледа. Покланяйте се на Бога и го хвалете, когато дойдете при него в молитва.
Бил Хайбълс
Бог знае моментите, в които съм се оказал в абсурдни ситуации.
Брандън Лий
Деизмът е вярата, че природата и Бог са едно и също нещо. Ако изучавате природата, получавате прозрения за Бог.
Брус Липтън
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
100
Следваща