Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бог" - страница 26
Отнасяйте се към всеки, когото срещате, като към Бог.
Рам Дас
Изцелението не означава да се върнем към предишните неща, а по-скоро да позволим това, което е сега, да ни приближи до Бог.
Рам Дас
Когато сърцето е отворено, за ума е по-лесно да бъде насочен към Бог.
Рам Дас
Мисля, че Бог е най-фантастичният дизайнер.
Роберто Кавали
Бог е подарил на мъжа мозък и пенис, но е му е дал малко кръв, затова, когато работи едното от тях, до второто нищо не достига.
Роби Уилямс
Ако има Бог, то към него имам много въпроси.
Робърт Де Ниро
Бог на всеки му дава неговото... Някой умее да пише, а друг да танцува. Бог ми е дал възможноста добре да играя футбол, затова аз го правя на максимум.
Роналдиньо
За боговете няма по-голямо удоволствие от това да съзерцават борбата на мъдреца с лишенията.
Сидни Смит
Доверете се на Бог, че сте точно там, където сте предназначени да бъдете.
Тереза Авилска
Колкото по-близо се доближи до Бога, толкова по-простичко става.
Тереза Авилска
Нека нищо не ви смущава. Нека нищо не ви плаши. Всичко отминава освен Бог.
Тереза Авилска
Предполагате ли, че Бог има някаква нужда от нашите дела? Това, от което Бог се нуждае, е решителността на нашата воля.
Тереза Авилска
Ако молитвата е твоето послание към Бога, интуицията е Божието послание към теб.
Уейн Дайър
Яростта на лъвът е мъдростта на Бога.
Уилям Блейк
Изглежда, че бог обича страдалците. Някога да сте видели щастлив гений? Не, всеки има весел живот, като трева на вятъра. Щастието е понятие за посредствените във всички отношения граждани, и тук няма никаква справедливост.
Фаина Раневска
Аз вярвам на Бог, който е във всеки човек. Когато правя добри постъпки, аз мисля, че това е дело в Божиите ръце.
Фаина Раневска
Проблемът на лидерството е неизбежен: кой ще играе ролята на Бога?
Франк Хърбърт
Объркахме Бог с Дядо Коледа. И ние вярваме, че молитвата означава да направите списък на всичко, което нямате, но искате, и да се опитате да убедите Бог, че го заслужавате. Сега съжалявам, това не е Бог, това е Дядо Коледа.
Харолд Кушнер
Но Бог може само да се усмихва, защото само Бог може да знае какво следва.
Дезмънд Туту
Бог не се разстройва, че Ганди не е бил християнин, защото Бог не е християнин! Всички Божии деца и техните различни вярвания ни помагат да осъзнаем необятността на Бога.
Дезмънд Туту
Бог е търпелив с нас, за да станем Божиите деца, които той иска да бъдем, но наистина можете да го видите да плаче.
Дезмънд Туту
В моята страна Южна Африка години наред се борихме срещу злата система на апартейда, която разделя човешките същества, деца на един и същи Бог, по расова класификация и след това отказва много от основните права на човека.
Дезмънд Туту
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
100
Следваща