Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 94
Това беше начинът, по който щеше да бъде тогава, този път, по който тя трябваше да върви. Винаги щеше да мисли за него, така че той да е до нея, дори когато той не беше там, да я прави радостна или нещастна, но винаги, винаги контролирайки цвета на дните си.
Джейн Ъркхарт
Двадесет хиляди работници на компанията са най-добре платените в бранша, но компанията има най-ниските разходи за труд на тон стомана, води индустрията в замяна на капитала, има най-ниския финансов ливъридж от всяка голяма стоманена компания и е платила 142 последователни дивиденти. Задържането на правилните хора настройва компанията да прави много повече с по-малко.
Джейсън Дженингс
Когато мъж прави планове, жена се смее.
Дейвид Уонг
Докато разглеждам живота си чрез тази книга, не мога да не се запитам дали майка ми е била права. Може би наистина бях това, което ядох. И може би ако ми беше позволила да ям малко повече захар, щях да изляза по-сладка.
Джен Ланкастър
Той приличаше на човек, който би те поканил да опираш главата си на рамото му, докато прави всичко лошо.
Дженифър Ашли
Всичко вътре в мен се прекъсва, защото в крайна сметка само един човек може да реши какво да прави. Аз самата.
Дженифър Матю
Естествените права са прости глупости: естествени и незабележими права, риторични глупости - глупости на кокили.
Джереми Бентъм
Риболовът е доста добра метафора за живота. Вие правите подготовката си, мислите си, пускате стръвта си и чакате, уверени, че сте направили основното. Но много от живота е късмет.
Джереми Уейд
Едно място, за което имам много силни спомени, е Конго. Това е мястото, където съм бил четири пъти. Това не е място, където обикновено отиват външни хора, което го прави много специално.
Джереми Уейд
В измамата на нашите сърца, ние понякога играем с изкушение, като забавляваме мисълта, че винаги можем да се изповядаме и по-късно да поискаме прошка. Подобно мислене е изключително опасно. Божият съд е безпристрастен. Той никога не пренебрегва нашия грях. Той никога не решава да не си прави труда, тъй като грехът е само малък. Не, Бог силно мрази греха, когато и където го намери.
Джери Бриджис
Не фактът, че сме обединени в общи цели или цели, ни прави общност. По-скоро фактът е, че споделяме общ живот в Христос.
Джери Бриджис
Способността на Бог да организира толкова различни човешки действия, за да изпълни Неговата цел, прави Неговия суверенитет чудесен и въпреки това загадъчен.
Джери Бриджис
Революцията не е това, в което вярвате, не е в каква организация принадлежите, не е в това, за което гласувате, а е това, което правите ден след ден, как живеете.
Джери Рубин
Откъде човек ще знае по-рано, какво ще прави? Нищо не се знае по-рано.
Джеръм Дейвид Селинджър
Независимостта прави жените егоисти.
Джесика Брокмол
Ако удвоите броя на експериментите, които правите годишно, ще удвоите изобретателността си.
Джеф Безос
Ако се замисляте за действията си - то означава че правите нещо не както трябва.
Джеф Вандърмиър
Младите хора никога не знаят много. Това ги прави млади, така мисля.
Джеф Груб
Не знам дали това ме прави лош човек или нещо друго, но ми е трудно да се интересувам от ваканциите на други хора.
Джеф Кини
Ако не правите нищо друго, планирайте всеки ден от живота си с намерение, цел и страст.
Джеф Сандърс
Писането на добре обмислен план за деня с правилните приоритети е нашето всичко. Времето е основната стратегия, която ще ви отведе до вашето собствено чудо рано сутринта, и най-важният елемент в тази книга, който прави разликата между успеха и неуспеха.
Джеф Сандърс
Най-голямата грешка, която бизнесът прави, е рекламирането, преди да са станали добре известни.
Джефри Гитомър
Предишна
1
...
93
94
(Текуща)
95
...
100
Следваща