Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 76
Не делата правят сърцето добро, но доброто сърце прави делата добри.
Стивън Чарнок
Измервайте живота си в собствени мерки, ценете себе си, ценете това което правите, и това, което имате.
Стивън Шапиро
Никога не се страхувайте да пуснете хората, ако не са прави; често това е единственият начин да освободите място за правилния човек.
Стюарт Уайлд
Обърнете се към любовта по всяко време, отпуснете хората, прощавайте и забравяйте и бъдете мили, много мили; колкото повече го правите, толкова по-малко страх ще имате. Хората ще се надигнат, за да ви подкрепят. Откажете се да се страхувате в този живот.
Стюарт Уайлд
Запомнете това, не е нужно да сте важни, специални или бляскави; всичко, от което всъщност се нуждаете, е успех и удоволствие от това, което решите да правите с живота си. Не е нужно да станете нещо в очите на другите, трябва само да станете нещо в собствената си реалност. От това смирено отношение струи сладко спокойствие, което идва естествено от личното изцеление и духовното помирение.
Стюарт Уайлд
Духовността е невидима. Никога не забравяй това. Ако можете да го видите, ако е облечено в смешни дрехи, ако е горе, за да бъде гледано, ако прави голямо представление от себе си, това не е духовност. Това е его.
Стюарт Уайлд
Индивидуално можем да работим върху себе си. Като работите върху собственото си его и развивате истината, контрола и справедливия вътрешен диалог, вие индивидуализирате духа във вас чрез процеса на наблюдение. Ако работите върху себе си, напредъкът, който правите, се излъчва невидимо към другите, помагайки им и им вдъхвайки смелост, което също подобрява глобалната картина. В края на краищата вашето его е част от егото на света и докато го контролирате, вие намалявате цялостното влияние на егото на света, като същевременно разширявате присъствието на истината на нашата планета.
Стюарт Уайлд
Правете неща, които егото не обича да прави.
Стюарт Уайлд
Един ден ще имаме система, която включва правата на хората да правят пари и да ги задържат, вместо система, в която можете да гласувате за лисицата или вълка, но няма малка кутия, която да подкрепя пилетата. Ще дойде и нашето време, можете да сте сигурни в това.
Стюарт Уайлд
На кръстопътя на вашия път срещате други животи: да ги познавате или да не ги познавате, да ги живеете напълно или да ги оставите да си отидат е въпрос, който зависи само от избора, който правите в един миг. Дори и да не го знаете, минаването или заобикалянето често поставя на карта съществуването ви и това на всеки, който е до вас.
Сузана Тамаро
Животът е небрежен... Мислиш, че знаеш как ще бъде утре, направил си плановете си, всичко е на мястото си и тогава се случва невъобразимото. Животът те изненадва. Винаги го прави. Но има добро, смесено с лошо. Там е. Просто трябва да го разпознаете.
Сюзан Бет Пфефър
Наведох се през прозореца, за да почувствам тъмносиньото на нощта, същия тъмен въздух, който го заобикаляше в Генуа или Париж, или където и да беше. Бих дал много, за да разбера какво си мисли точно в този момент. Ако човек можеше да знае със сигурност какво мисли или прави другият човек, тогава самотата можеше да престане да съществува в света.
Сюзън Вриланд
Неуспехът не прави човек неудачник. Опитът го прави победител.
Сюзън Джефърс
Аз не съм сексист. Вярвам, че ако един мъж може да работи цял живот, една жена може. Кой съм аз, че да казвам "Не прави това, защото си момиче?"
Тайсън Фюри
Имам няколко неща над [Владимир Кличко]: Той не искаше да прави спаринг с мен, когато отидох на лагера и го победих в състезание за умствена издръжливост в сауната.
Тайсън Фюри
За да получите това, което искате от живота, всичко, което наистина трябва да направите, е да бъдете честни за това, да не се страхувате да го постигнете и да се забавлявате, докато го правите - и в крайна сметка ще го получите.
Такър Макс
Ако просто нямате представа какво искате да правите, най-лошото нещо, което можете да направите, е да отидете в юридическия факултет. Ако можете да отидете в колеж, може би е добре да се забавлявате четири години и да научите малко, това е добре, но ако трябва да задлъжнеете с двеста хиляди долара, това не е нещо, което бих препоръчал.
Такър Макс
Удивително е колко издръжливост може да имате, когато сте запалени по проекта, който правите.
Тамара Мелън
В първите дни тук през цялото време си мислех: Как мога да избягам? Какво прави семейството ми в момента? Моке тревожи ли се за нас? Търсят ли ни? Колко още ще трябва да работим, преди да изплатим дълга си и шефовете да ни пуснат да се приберем? Въпросите кипяха в мен, извивайки се в нови форми отново и отново като наранена змия. Скоро научих цената на мисленето. Това ме забави и не направих квота. Сега смятам, вместо да мисля, и мога да преживея повечето си будни часове в замаяност. Така е по-добре.
Тара Съливан
На стари години трябва да правите това, което винаги сте искали да постигнете, да завършите непълно, докато все още има време.
Тасмина Пери
Увереността може да направи обикновеното красиво. Застанете прави, движете се бавно, проявете интерес и ако нямате какво да кажете, задавайте въпроси.
Тасмина Пери
Щастието ни прави незащитени.
Татяна Гармаш-Рофе
Предишна
1
...
75
76
(Текуща)
77
...
100