Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 75
Да запазите спокойствие, независимо какво се случва около вас, е невероятно предизвикателство, но това ще освободи вашето психическо усещане и вероятно ще добави няколко години към живота ви - в края на краищата, да се занимавате с нещата само ги влошава. Животът винаги е пълен с драми и предизвикателства, но не е нужно да реагирате прекалено на никое от тях, ако решите да не го правите.
Соня Чокет
Спри да се омаловажаваш. Никога не е късно да започнете да правите това, което наистина искате.
София Лундберг
Половият акт не носи права на собственост.
Спайдър Робинсън
Вижте какво правите погрешно, смейте се, променете се и направете по-добре.
Спенсър Джонсън
Когато промените това, в което вярвате, вие променяте това, което правите...
Спенсър Джонсън
Всеки от нас има собствена представа за това какво е сирене и го следваме, защото вярваме, че ни прави щастливи. Ако го получим, често се привързваме към него. И ако го загубим или бъде отнето, това може да бъде травматично.
Спенсър Джонсън
Само когато спрете да правите това, което не работи, нещата могат да се подобрят.
Спенсър Джонсън
Понякога си мисля, че заселниците се размножават толкова героично, реагирайки уплашено на размера и празнотата на тази земя, сякаш се надяват да я напълнят с потомството си. Или се страхуват, че единственото дете може лесно да се изплъзне и затова винаги трябва да имат резервно копие. Може би са прави.
Стеф Пени
Понякога най-доброто решение е просто да попитате. Вашата котка винаги е права. Той не се колебае да попита.
Стефан Гарние
Имам дни, в които единствените думи, които казвам, са на човека, който прави сандвича ми в магазина за хранителни стоки.
Стефан Пастис
Когато правите нещо творческо, наистина трябва да живеете изцяло в този свят. Мисля, че способността ми да правя това ме прави толкова лош гост на вечеря. Винаги гледам през нечие рамо, разглеждам нещата из стаята, потапям се в света на всичко, за което пиша, и задържам героите изцяло в главата си.
Стефан Пастис
Никога не съм се чувствал добър евреин. Майка ми не беше еврейка и това ме прави неевреин според еврейския религиозен закон.
Стефан Хесел
Всеки прави грешки. Важното е да не правите една и съща грешка два пъти.
Стефъни Пъркинс
Но не е ли по-добре да бъдете честни по отношение на тези неща, преди някой друг да ги използва срещу вас? Преди някой друг да ти разбие сърцето? Не е ли по-добре сами да го счупите? Мислех, че честността прави хората силни.
Стефъни Пъркинс
Радвам се, че правите ново начало всеки ден; няма по-добро средство за постигане... от непрекъснато започване отначало.
Стив Чандлър
Наистина важен урок в инвестирането е, че да си твърде напред или твърде далеч назад е, когато бъдеш наранен, докато да си точно на ръба на вълната е мястото, където се правят парите. И нашата работа не е да бъдем прави, а да правим пари.
Стивън Дробни
Подигравката на начина, по който светът може да изглежда през очите на друг, е това, което прави творческия процес толкова завладяващ и приятен.
Стивън Картър
Тази тривиализираща реторика носи едва доловимото, но безпогрешно послание: молете се, ако желаете, покланяйте се, ако трябва, но каквото и да правите, в никакъв случай не приемайте религията си на сериозно.
Стивън Картър
Честно казано, избраните граждански лидери от Латинска Америка постигнаха напредък в някои области. Те върнаха страните си към международна почтеност, ограничиха грубите нарушения на правата на човека и се опитаха да изградят демократични политически институции.
Стивън Кинзър
И има онзи прекрасен, натрапчив глас на истинската същност, който ни призовава, който ни прави компания, докато крачим все по-дълбоко и по-дълбоко в света, решени да спасим единствената душа, която наистина можем да спасим.
Стивън Коуп
Винаги атакувайте. Дори в защита, атака. Атакуващата ръка притежава инициативата и по този начин командва действието. Атаката прави хората смели; защитата ги прави страхливи.
Стивън Пресфийлд
Те чувстваха, че науката ще разяжда религиозните вярвания и се тревожеха за това. По дяволите, мисля, че бяха прави. Това е разяждащо за религиозната вяра и е нещо добро.
Стивън Уайнбърг
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща