Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 7
Именно това прави процеса на реформа изкуство, а не просто наука. Трябва да разработите стратегия, която ви казва какви мерки за реформа трябва да следвате и в каква последователност.
Вацлав Клаус
Каквото човек прави, такова е и той.
Георг Хегел
Четенето прави имигранти от всички нас. Отвежда ни от дома, но по-важното е, че намира домове за нас навсякъде.
Джийн Рис
Езикът - това е историята на народа. Езикът - това е пътя на цивилизацията и културата... Ето защо изследването и опазването на руски език не е празно занятие от нямане какво да се прави, а необходимост.
Александър Куприн
Вие сте богати ако купувате това, което искате и го правите защото искате и не се замисляте за това колко струва.
Джон Пирпонт Морган
Вермутът винаги ме прави брилянтен, освен ако не ме прави идиот.
Е. Ф. Бенсън
Мъжът, който действително прави жената щастлива, е този, за когото любовта - не е страст, а изкуство.
Едуард Ерио
Всеки, който информира за други хора, прави нещо смущаващо и дори отвратително.
Елия Казан
Артистът трябва да е свободен да избира какво прави, но със сигурност никога не трябва да се страхува да направи това, което може да избере.
Лангстън Хюз
Науката прогресира с толкова бързи темпове, че когато правите прогноза и мислите, че изпреварвате времето си със 100 години, може да изпреварвате времето си най-много с 10.
Лео Силард
Хората често казват, че мотивацията не продължава дълго. Ами, то и къпането не продължава дълго - затова се препоръчва да се прави ежедневно!
Зиг Зиглар
Престани да казваш на Господ какво да прави.
Нилс Бор
Някои казват, че религията правела хорта щастливи. Същото го прави и райският газ.
Кларънс Дароу
Родителите обичат своите деца с тревожна и снизходителна любов, която ги разваля. Има и друга любов – внимателна и спокойна, – която ги прави честни. Това именно е истинската любов на бащата.
Дени Дидро
Никога не прави нещо неправилно, за да спечелиш приятел или да запазиш такъв.
Робърт Лий
Аз се бих срещу хората от Севера, защото вярвах, че те искат да ни отнемат най-съкровените права. Но никога не съм хранел към тях чувство на мъст или ожесточение; не е имало и ден, в който да не се моля за тях.
Робърт Лий
Не искам вие, другари, които седите около мене, да ме питате вие какво да правите. Искам да ми кажете аз какво да правя.
Джордж Маршал
Всяко едно удоволствие, което може да си представите или да изпитате, е по-възхитително, по-голямо удоволствие, ако го приемате на малки глътки, без да бързате. Четенето не прави изключение.
Амос Оз
Не знам кое прави писателя, но това най-вероятно не е щастието.
Уилям Сароян
Цялото изкуство във войната, а всъщност и цялото изкуство в живота е да положите усилия да разберете какво не знаете за това, което правите; именно това е, което нарекох "предполагане на онова, което е от другата страна на хълма."
Артър Уелсли Уелингтън
Образованието прави машини, които действат като хора и създава човек, който действа като машина.
Ерих Фром
Никога не променяш нещата като се бориш със съществуващата реалност. За да промениш нещо, създай нов модел, който прави стария вече негоден.
Бъкминстър Фулър
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
100
Следваща