Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 5
Привилегията е най-великият враг на правата.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Аз съвсем не казвам, че трябва да се държите зле, но трябва да създавате впечатление, че умеете да го правите.
Орсън Уелс
Но благоденствието винаги прави глупаците арогантни, а безгрижният мирен живот отслабва силата на духа и лесно го насочва към плътски изкушения.
Пиер Абелар
Убеден съм, че душата на всеки човек се радва, когато той прави добро на другите.
Томас Джеферсън
Повечето хора вярват, че един ден ще се събудят богати. Половината са прави. Някой ден наистина ще се събудят.
Томас Едисън
Ако искате да попречите на човек да прави нещо, накарайте го да говори по тази тема: колкото повече хора говорят, толкова по-малко имат склонност да правят.
Томас Карлайл
Научете какво е вярно, за да правите това, което е правилно.
Томас Хъксли
Размерът не е величие и територията не прави нация.
Томас Хъксли
Най-великият урок в живота е в това, че и глупаците са прави.
Уинстън Чърчил
Глупостта не винаги прави човека зъл, но злобата винаги прави човека глупав.
Франсоаз Саган
Истински благородния човек не се ражда с велика душа, но прави сам себе си толкова великолепен със делата си.
Франческо Петрарка
За да бъде успешен, изглеждайте изпечен, живейте в елегантна сграда (дори и да вие да сте на тавана), да ви виждат в добри ресторанти (дори и ако пиете едно питие) и ако правите нещо - правете го в голям мащаб.
Аристотел Онасис
Съчиняването на лоши стихове прави човек много по-щастлив, от четенето на най-прекрасните стихотворения.
Херман Хесе
Ако сексът е природен феномен, защо има толкова книги как да се прави?
Бет Мидлър
На практика всеки в Ню Йорк има половин ум да напише книга и го прави.
Граучо Маркс
Не ми е интересно да вземам трохи от състрадание, хвърлени от масата на някой, който счита себе си за мой господар. Искам пълното меню от права.
Дезмънд Туту
Геният не прави грешки. Неговите грешки са умишлени.
Джеймс Джойс
Няма прави изключение от правилото, че всяко правило има изключение.
Джеймс Търбър
Танците са част от моята душа. Аз обичам да танцувам и това прави хората и мен щастливи.
Джон Траволта
Не позволявайте на нещата, които не са под ваша власт, да ви пречат да правите, това което е по силите ви.
Джон Удън
Съвременният човек мисли, че той губи време, когато не действа бързо, той обаче не знае какво да прави с времето, което е спечелил, освен как да го убие.
Ерих Фром
Ако взаимното уважение произтича от едностранно уважение, то го прави чрез противопоставяне.
Жан Пиаже
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
100
Следваща