Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 35
Проблемът с романтичните комедии е, че знаете края от постера. Така че те не са филми, които можете да продължите да правите отново и отново да очаквате удовлетворение по някакъв начин.
Райън Рейнолдс
Правда е да се каже, че кучето е до голяма степен това, което господарят му прави от него: то може да бъде диво и опасно, ненадеждно, свито и страхливо; или може да бъде верен и лоялен, смел и най-добрият другар и съюзник.
Ранулф Файнс
Когато видя неща в света, които изскачат пред мен, искам да ги използвам в художествената литература. Може би всеки писател го прави. Просто зависи от това какво претендирате или присвоявате като свое.
Рейчъл Къшнър
По подобен начин проблемът с правата на държавата при разпореждането с наследствата, оставени от индивидите, представлява социални аспекти от първостепенно значение.
Рене Касен
Мерките за прилагане на двата пакта, но особено тези на пакта, касаещи гражданските и политическите права, бяха значително отслабени до степен, в която те придобиха незадължителен характер.
Рене Касен
Строителят е като малък бог - някой, който прави нещата, не просто рисува.
Ренцо Пиано
Аз се отнасям към думите като към шум, който прави човек.
Андрей Тарковски
Не можете да си позволите да се разболеете и не можете да разчитате на сегашната здравна система, за да ви поддържа добре. От вас зависи да защитите и поддържате вродената способност на вашето тяло за здраве и изцеление, като правите правилния избор в начина си на живот.
Андрю Уейл
Това не прави услуга на децата и ги настройва за потенциален живот с лошо здраве и социално смущение, за да ги извини от семейни ястия с истинска храна. Всеки се възползва от здравословното хранене, но това е особено важно в началото на живота.
Андрю Уейл
Носенето на козметика, която е била тествана на животни, ви прави грозни отвътре.
Рики Джървейс
Най-лесното нещо, което можете да намерите на Божията зелена земя, е някой, който да ви каже всички неща, които не можете да правите.
Рич Девос
Едно хубаво нещо в това да израснеш като католик е, че те прави непредубеден за религиите на другите хора, тъй като нашата е по-луда от твоята.
Роб Шефийлд
Кажи ми кой си. Няма нужда да ми казвате името си. Имената имат сила, дори човешките. Кажете ми къде живеете и какво правите с прехраната си.
Робин Маккинли
Хората имат права и има неща, които никой човек или група не може да им направи (без да нарушава техните права).
Робърт Нозик
Предизвикателството е това, което го правеше вълнуващо. Не искате да правите нещо, което е твърде лесно или че знаете, че можете да се отдръпнете, иначе наистина не си струва да правите.
Робърт Родригес
Ако някой получи по-голяма къща, това автоматично ли го прави щастлив? Може би за секунда. Тогава обаче се притеснява за по-голямата къща и как да се грижи за нея.
Робърт Търман
Любовта е голямата награда и купчината боклук. Любовта е духовен корен и единственото нещо, което прави живота си струва да се живее. Любовта е малък вкус на винаги и голяма хапка на нищо. А любовта е всичко между тези крайности.
Робърт Фулам
Всичко, което не си струва да се прави, си струва да не се прави добре.
Робърт Фулам
Напомня ми за една стара суфи история за добър човек, на когото Бог изпълнил едно желание. Главният каза, че би искал да прави добро, без да знае за това. Господ изпълни желанието му. И тогава Бог реши, че това е толкова добра идея, че ще изпълни това желание на всички човешки същества. И така е до днес.
Робърт Фулам
През повечето време едно дете не мисли какво прави или защо. Това е привилегията на детството.
Робърт Фулам
Мирът не е нещо, което желаете; Това е нещо, което правите, нещо, което правите, нещо, което сте, и нещо, което раздавате.
Робърт Фулам
Искрата, пренебрегвана, прави мощен огън.
Робърт Херик
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща