Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 34
Реалността е, че като всяка група никога не можете да определите количествено кой какво прави.
Ник Мейсън
Основното събитие е свободата. Често се чудя дали имах пълната свобода да не се налага да пиша, дали бих писал. Това е единствената мистерия, която се надявам да изпитам. Може да е добра идея да се пенсионирате, тъй като с напредването на тази заблуда на икономиката изглежда, че ако правите десет бона на година или сто бона годишно, няма абсолютно никаква разлика.
Ник Тошес
Успехът не се измерва с това, което правите, в сравнение с това, което правят другите, той се измерва с това, което правите със способността, която Бог ви е дал.
Ники Гамбъл
Пътуването надхвърля мотивите си. Скоро се оказва достатъчно само по себе си. Мислите си, че правите пътуване, но скоро това ви кара - или ви разрушава.
Никола Бувие
Закон на военната хирургия: обема на помощта - от обстановката. Така, че да има максимална обща полза. Това означава: ако има много ранени - не прави сложи и дълги операции. Помагай на този, за който помощта е възможна и ефективна... Жестоки закони. А как иначе?
Николай Амосов
Аз съм щастлив човек, защото съм успешен в това, което правя, разбира се; но това, което ме прави най-щастлив, е, че имам хора около мен, които обичам и които ме обичат. Това за мен е най-важното. Никой не обича да бъде сам.
Новак Джокович
Всички деца имат права и тези права трябва да бъдат защитени.
Новак Джокович
Силата, която прави за война, не извлича силата си от заинтересованите мотиви на злите хора; тя черпи силата си от незаинтересованите мотиви на добрите хора.
Норман Ейнджъл
Никога не трябва да се чувствате зле, когато правите грешки... стига да си направите труда да се поучите от тях. Защото често научавате повече, като грешите по правилни причини, отколкото като сте прави по грешни причини.
Нортън Джъстър
Каквото и да правите, свършва, когато го правите - но първо трябва да го направите.
Орнет Колман
Демокрацията и тиранията се различават по-скоро по формата, отколкото по съдържанието. Опитите да се установи всеобщо равенство завършват печално, понеже равенството не е предвидено биологически. Но искам да вярвам, че откритата конкуренция прави своето дело. И дори и малка вратичка да остана, най-способните и енергичните постепенно ще проникнат нагоре.
Павел Дуров
Но вие знаете, както и аз, патриотизъм е дума; и такъв, който обикновено означава или моята страна, правилна или грешна, което е позорно, или моята страна винаги е права, което е глупаво.
Патрик О'Брайън
Писането на компютър прави записването на написаното твърде лесно. Претенциозните водещи изречения се пазят, а не се хвърлят. Вместо да седи заобиколен от смачкана хартия, компютъризираният писател правилно съхранява грешките си в цифровата памет.
Патрик О'Рурк
Не искате да правите постоянна диета само от маруля. Не искате да правите постоянна диета от пържено пиле.
Паула Дийн
Истината, в която вярвате и за която се придържате, ви прави недостъпни да чуете нещо ново.
Пема Чодрьон
Смелостта просто прави каквото е необходимо в преследване на визията.
Питър Сендж
Разговорът с приятел скъсява пътя, а ръката на приятеля го прави по-безопасен.
Пол Андерсън
Трябва да се стремите отвъд това, на което сте способни. Трябва да развиете пълно пренебрежение към това къде свършват вашите способности. Опитайте се да правите неща, за които не сте способни... Ако смятате, че не сте способни да управлявате компания, направете това своя цел... Направете вашата визия за това къде искате да бъдете реалност. Нищо не е невъзможно.
Пол Арден
Да създадем нов бизнес, който прави пари и което е по-важно, дава работа на други и по-важно, дава продукт на клиент, който подобрява живота им, е нашето най-голямо предизвикателство, нашата най-голяма възможност и най-големият подарък, много по-голям от всеки друг благотворителност, която можем да дадем на нашите ближни.
Пол Зейн Пилзър
В макроикономическата теория има този аргумент, че това, което прави Фед, няма ефект върху безработицата, няма ефект върху инвестициите, няма ефект върху темпа на растеж на БВП.
Пол Ромър
Има разлика между това да се изправите и да кажете на хората какво планирате да правите и да се изправите, да отидете и да постигнете нещо.
Пол Стенли
Много любовни истории, когато стигнат до края си, те свършват. Ние някак си взимаме сюжета и смятам, че точно това го прави интересен.
Райън Гослинг
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
100
Следваща