Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 32
Понякога икономистите са прави, а понякога икономистите грешат.
Абхиджит Банерджи
Законът за привличането реагира по същия начин, както и вашият ум: той чува това, което не искате, когато чуете себе си да прави изявление, съдържащо думите не, не или не, вие всъщност обръщате внимание на това, което не не искам. Не забравяйте, че привличате в живота си каквото и да отделяте на вниманието, енергията и се фокусирате върху това дали искате или не искате.
Майкъл Лозиър
Те водят война и не знаят за какво. Това не е ли лудост? Как може един човек да убие друг и всъщност да не знае причината, поради която го прави, освен че другият човек носи униформа с различен цвят и говори различен език?
Майкъл Морпурго
Човешката раса трябва просто да се забави и да помисли какво прави.
Майкъл Палин
Клинтънови представляват три десетилетия на демократическата партия, която е напълно сигурна, че ще получи гласа на черните, като същевременно не прави нищо, за да помогне на чернокожата общност в замяна.
Майло Янопулос
Евреите управляват всички банки. Е, ние го правим. Евреите управляват медиите. Е, ние го правим. Знаеш ли, имам предвид, че са прави за всички тези неща.
Майло Янопулос
Кубизмът е... снимка заради себе си. Литературният кубизъм прави същото в литературата, използвайки реалността само като средство, а не като цел.
Макс Жакоб
Вътре във вас в момента е силата да правите неща, за които никога не сте мечтали. Тази сила става достъпна за вас точно когато можете да промените вярванията си.
Максуел Малц
Друга причина за объркване и произтичащото от това чувство на нервност, бързане и безпокойство е абсурдният навик да се опитвате да правите много неща наведнъж.
Максуел Малц
Републиканците искат автокрация, при която правата на малцинствата и другите не са защитени.
Малкълм Нанс
Правата на жените не са нищо друго освен част от по-голямата картина, която са човешките права. На жените се доверява живота на децата си, дори служат като учители и лекари, но не им се доверява собственият им живот.
Манал Ал-Шариф
Всичко, което направих, беше да поискам права. Не съм нападала никого. Не съм тормозил никого. Не се противопоставих нито на системата, нито на държавата, нито на властта. Всичко, което казах, е: "Защо не мога да шофирам?"
Манал Ал-Шариф
Това е едно от предимствата на моята работа, е да видя какво прави Интернет.
Марк Гугенхайм
Животът прави писането на поезия необходимо, за да докажа, че наистина съм обръщал внимание.
Марк Странд
Животът е пълен с трудни решения и нищо не ги прави лесни. Но най-лошите са наистина вашите лични коани, а измъчващата амбивалентност е просто усещането за издигане на сатори. Опитайте, доверете се, опитайте и се доверете отново и в крайна сметка ще почувствате как умът ви променя фокуса си към ново ниво на разбиране.
Марта Бек
Когато страхът прави избора ви вместо вас, никакви мерки за сигурност на земята няма да попречат на нещата, от които се страхувате, да ви намерят. Но ако можете да избегнете избягването – ако можете да изберете да прегърнете преживяванията от страст, ентусиазъм и готовност да почувствате каквото и да възникне – тогава нищо, нищо в целия този опасен свят не може да ви попречи да бъдете в безопасност.
Марта Бек
Вместо да се притеснявате да свършите всичко, защо просто не приемете, че да си жив означава да имаш неща за вършене? След това се впуснете в пълна ангажираност с каквото и да правите и оставете притеснението си.
Марта Бек
Вие печелите модерната игра за финансово регулиране, като подадете най-много искания, присъствате на най-много изслушвания, дадете най-много пари на най-много политици и най-вече като продължите да го правите ден след ден, година след фискална година, докато кражбата стане законна отново.
Мат Таиби
Мъжете често са нещастни във връзките, защото чувстват, че партньорът им ги приема за даденост или не му показва признателност за нещата, които прави правилно.
Матю Хъси
Не знам дали тя прави правилния избор, но не е моят избор. Обещавам да я подкрепя, каквото реши. Защото това правят сестрите.
Меган Макафърти
Не спирайте да правите това, което обичате. Не позволявайте бъдещето ви да бъде съсипано от куп луди пясъчни маймуни.
Меган Макафърти
И аз те обичам. Но това обнадеждаващо сбогуване не прави малко, за да донесе спокойствие, дори и сега. Да те обичам никога не е бил проблем. Това, което ме тревожи, е колко любовта може никога да не е достатъчна.
Меган Макафърти
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
100
Следваща