Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 29
Обичани сте само за това, че сте това, което сте, само за съществуването. Не е нужно да правите нищо, за да го спечелите. Вашите недостатъци, липсата на самочувствие, физическо съвършенство или социален и икономически успех - нищо от това няма значение. Никой не може да ви отнеме тази любов и тя винаги ще бъде тук.
Рам Дас
Времето минава. Затова, каквото и да правите, направете го. Направете го сега. Не чакайте.
Робърт Де Ниро
Не знам какво да мисля: това че моята жена за 65-ти път прави изпит по кормуване, дали има любовна връзка с инструктор.
Робърт Орбън
Любовта не дава пълна и точна информация за близкият до теб човек. Всеки път е обратното, много често тя прави влюбеният сляп.
Роджър Зелазни
Какво прави красотата интересна? Само това, че тя е спорна.
Тайра Бенкс
Английската репутация за хумор е начин, чрез който хората избягват да се разкриват и поддържат повърхностни взаимоотношения, така че можете да участвате в закачки, без да се правите уязвими.
Тиодор Зелдин
Похвалата прави добрите хора по-добри, а лошите по-лоши.
Томас Фулър
Пътуването прави един мъдър човек по-добър, а глупавият - по-лош.
Томас Фулър
Случайно си мисля, че политиката те прави избираем, но причината за това е, че политиците понякога говорят за избираемост, сякаш това е просто въпрос на измама на обществото. Всъщност това е въпрос на убеждаване на обществеността и според моя опит обикновено обществеността го разбира правилно.
Тони Блеър
Когато правите нещо за друг човек (или нещо по заповед на друг човек) - това е много по-интересно, отколкото ако сте направили нещо за себе си. Не можете да го контролирате.
Уилям Дефо
Това, което изобщо не си струва да се прави, не си струва да се прави добре.
Уорън Бъфет
Не плът и кръв, а сърцата ни прави бащи и деца.
Фридрих Шилер
Победата не те прави по-силен. Силата се формира в борбата. Когато преодоляваш трудностите, ти решаваш да не се предадеш и тогава ти проявяваш сила.
Арнолд Шварценегер
Нищо не прави човек така тайнствен и непостижим, както вътрешната твърдост.
Хайнрих Ман
Мирът в света е работа на всеки, без значение къде живеете или какво правите.
Бети Уилямс
Основната причина човек да прави грешки се крие в постоянната борба на чувствата с разума.
Блез Паскал
Възрастта, в която живеем, това непрекъснато разсейване, прави по-невъзможно младото поколение някога да проявява любопитство или дисциплина... защото трябва да сте сами, за да разберете нещо.
Вивиан Уестууд
Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често. Опитайте се да правите качество и да намалите количеството. Мисля, че модата е много, много важна.
Вивиан Уестууд
Принц Чарлз определено е моят герой; той използва позицията си, за да прави само добро на този свят.
Вивиан Уестууд
Животът е твърде кратък, за да се правите някои неща, правейки ги лошо.
Виго Мортенсен
Любов - мъдро изобретение на природата: този, който обича, с лекота прави това, което е длъжен.
Вилхелм Швебел
Суеверието прави хората глупаци.
Волтер
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
100