Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 27
Независимо от моралния въпрос, самата непочтеност в рекламата я прави крайно нерентабилна.
Лео Бърнет
Каквото и да прави човек в Русия, все едно - жалко за него.
Максим Горки
Прави само каквото ти казва сърцето.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Мнозина считат, че половинчатите усилия могат да донесат успех. Късият скок се прави по-лесно от дългия, обаче никой няма да форсира широка река на два етапа.
Карл фон Клаузевиц
"Десед дни, които разтърсиха света" на Айзенщейн - отидох да го гледам и бях толкова поразен от този филм, толкова поразен от киното, което може да се прави.
Франсис Форд Копола
Джордж Лукас не притежава особена физическа издържливост. Той беше толкова нещастен, правейки "Междузвездни войни", че просто заяви, че повече няма да прави такова нещо.
Франсис Форд Копола
Трябва много да обичате това, което правите, защото - особено ако е филм - след време ще започнат да го мразят.
Франсис Форд Копола
Когато правителството нарушава свободата на народа, въстанието остава – за народа и за всички слоеве от народа – най-свещеното от правата и най-необходимото от задълженията.
Жилбер дьо Лафайет
Направих поредица от погрешни решения относно последните си книги – продал съм правата на студии за нелепи суми и филмите никога няма да бъдат направени. Това е най-тъжното от всички неща, защото те вече са заключени и никой не може да ги екранизира.
Джон льо Каре
Аз не съм Мария-Антоанета. Не съм родена в благородство, но имам човешки права на благородство.
Имелда Маркос
Именно емоциите в голфа са това, което прави голфа толкова велик спорт.
Джони Милър
Дисциплината укрепва ума и го прави неподатлив на разяждащото въздействие на страха.
Бърнард Монтгомъри
Това е своеобразно задължение да бъдете богати, за да имате могъществото да правите добро; богатството е друга дума за могъщество.
Мери Уъртли Монтегю
Ако правите нещо твърде дълго, започва да му липсва остротата, започва да става прекалено лесно.
Джулия Ормънд
Ние не знаем как да стоим прави, стоим здраво на краката си и винаги гледаме към бъдещето.
Владимир Путин
Ние трябва стриктно да охраняваме гражданските права и свободи на всички наши граждани, независимо от техния произход. Трябва да помним, че всяко потисничество, всяка несправедливост, всяка омраза е клин, с който да се атакува нашата цивилизация.
Франклин Делано Рузвелт
Скъсах с приятеля си. Той искаше да се ожени, а аз не исках да прави това.
Рита Ръднър
Велик човек е този, който прави нещо за пръв път.
Александър Смит
Джордж У. Буш да изнася лекция по бизнес етика е все едно прокажен да ви прави масаж на лицето – просто не става.
Робин Уилямс
Биологията е най-малкото, което прави от една жена майка.
Опра Уинфри
Не мисля за себе си като за бедно, лишено момиче от гетото, което е направило някакво добро. Мисля за себе си, като за някой, който от най-ранни години знае, че е отговорен за себе си и е длъжен да прави добро.
Опра Уинфри
Незаслужените атаки срещу публичните фигури и прави по-голямо добро, отколкото незаслужените похвали.
Ръдърфорд Хейс
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
100
Следваща