Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 23
15Когато бях на 15, това, което исках от едно гадже, беше точно тази увереност и размах. Исках някой, който знаеше какво прави, защото просто се преструвах. Това, което искам за дъщеря си, е точно обратното.
Айлет Уолдман
Ако не сте разбрали човек, вие нямате право да го осъждате, а ако сте го разбрали, то е напълно възможно, да не пожелаете да го правите.
Гилбърт Кийт Честъртън
Когато някой, който обича и се грижи за мен, ми прави комплимент, се чувствам по-бляскава, отколкото когато светкавиците изгаснат на червения килим.
Габриел Юниън
Но оцеляхме, нали? Това го прави приключение. Ако бъдеш убит, това е трагедия.
Гарт Никс
Онези, които разкриват информация, която законът прави престъпление да разкрива, когато това е единственият начин да се демонстрира пред обществото, че могъщите служители действат погрешно или измамно.
Глен Грийнуолд
Когато казвам да управлявам емоциите, имам предвид само истински тревожните, неспособни емоции. Чувството за емоции е това, което прави живота богат. Имате нужда от своите страсти.
Даниъл Голман
От икономическа гледна точка ние винаги сме мислили за работата като нестабилност - като нещо, което правите, за да получите нещо друго. Сега това все повече е за полезност - нещо, което е ценно и достойно само по себе си.
Даниъл Пинк
Противно на общоприетото схващане, опитът на терор не ви прави по-смели. Може би все пак е по-лесно да скриеш страха си, когато се страхуваш през цялото време.
Дейвид Бениоф
Всяка адаптация изисква сценаристът да прави труден избор - и по-специално трудни съкращения.
Дейвид Бениоф
Вихрената река на времето прави нашата идентичност, а не монохроматичната простота на цвета на кожата или окончателните линии на международните граници.
Джайлс Фодън
Имам толкова много музика в себе си, че просто се опитвам да остана на повърхността. Не съм склонен да пиша за определена група - трябва просто да напишете песните и след това да пуснете Бог в стаята и да оставите музиката да ви казва какво да правите.
Джак Уайт
Книгите за мен са дом. Книгите не правят дом - те са едно, в смисъл, че точно както правите с врата, отваряте книга и влизате вътре. Вътре има различен тип време и различен тип пространство.
Джанет Уинтерсън
Имам теория, че всеки път, когато правите важен избор, оставената част от вас продължава другия живот, който бихте могли да имате.
Джанет Уинтерсън
Да, историите са опасни, тя беше права. Книгата е вълшебен килим, който ви отвежда на друго място. Книгата е врата. Отваряш я. Пристъпваш. Връща ли ти се?
Джанет Уинтерсън
Неуспехът концентрира ума прекрасно. Ако не правите грешки, не се опитвате достатъчно.
Джаспър Форд
Много е важно да се даде приоритет. Знам, че за мен семейството ми е на първо място. Това прави всяко решение много лесно.
Джейда Пинкет Смит
Понякога правилното нещо се прави по грешна причина, а понякога, за съжаление, грешното се прави по правилната причина.
Джеймс Карвил
Един чудесен обект на Конституцията е да се ограничи мнозинството да потиска малцинствата или посяга над техните права.
Джеймс Полк
Част от мен все още обича. Повече от мен не го прави.
Джеймс Фрей
Предлагахме в известен смисъл останалият свят да бъде защитен за американските идеи, тъй като те приеха правата на интелектуална собственост, които дадоха патентна защита на нашата много иновативна икономика.
Джефри Сакс
...вярвам, че най-необходимото качество, което човек трябва да притежава, е въображението. Това дава на хората възможност да се поставят на мястото на другите. Това ги прави любезни, състрадателни и разбиращи.
Джийн Уебстър
Смехът, подобно на любовта, има своя сила да оцелее в най-страшните неща, които животът хвърля. Освен това той го прави с шик.
Джим Бъчър
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
100
Следваща