Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 2
На света щеше да се извършва много по-малко зло, ако не можеше да се прави зло под етикета на доброто.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Интелектът прави разлика между възможното и невъзможното; разумът разграничава разумното от безсмисленото. Дори възможното може да бъде безсмислено.
Макс Борн
Най-належащият и неотложен въпрос на живота е: какво правите за другите?
Мартин Лутър Кинг
Няма нищо толкова безполезно, отколкото правенето с голяма ефективност, нещо, което изобщо не трябва да се прави.
Питър Дракър
Животът е това, което трябва да правите, когато не можете да заспите.
Фран Лебовиц
Прошката е отговорът на мечтата на детето за чудо, чрез което онова, което е счупено, се прави цялостно, замърсеното се изчиства отново.
Даг Хамаршелд
Съвещанията са незаменими, ако вие сте решили нищо да не правите.
Джон Кенет Гълбрайт
Страданието само прави силните по-силни, а слабите ги прави още по-слаби.
Лион Фойхтвангер
Аз съм издръжлива, амбициозна и знам точно какво искам. Ако това ме прави кучка, нека така да бъде.
Мадона
Добрите маниери са изкуството, което прави хората общителни. Този, който най-малко кара хората да бъдат необщителни, най-добре се приема в компанията.
Джонатан Суифт
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал."
Паулу Коелю
Ако президентът не може да направи това със своята жена, той го прави със своята страна.
Мел Брукс
Важното е какво правите с парите си, а не откъде са дошли.
Мъртън Милър
Започни като правиш това, което е необходимо; след това прави това, което е възможно; и тогава внезапно, ти ще осъществяваш и невъзможното.
Свети Франциск от Асизи
Чуждата глупост не ни прави по-умни.
Наполеон Бонапарт
Този, който прави от себе си звяр, се освобождава от болката да бъде човек.
Самюел Джонсън
Писателят трябва да вярва, че това, което прави, е най-важното нещо на света. И трябва да се придържа към тази илюзия, дори когато знае, че не е истина.
Джон Стайнбек
Направете нещо, което не можете да правите. Провалете се в него. Опитайте още веднъж. Втория път го направете по-добре. Единствените хора, които никога не се провалят са тези, които никога не вдигат високо летвата. Това е вашият момент. Вземете го.
Опра Уинфри
Един смел човек прави мнозинство.
Андрю Джаксън
Отчаянието е наркотик. То приспива ума, прави го безразличен.
Чарли Чаплин
Невъзможно е да убедиш в нещо човек, който не прави нищо, освен да се усмихва.
Мюриъл Спарк
Никой нищо не прави хубаво, ако е против волята му, дори ако човек и да прави нещо хубаво.
Августин
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
100
Следваща