Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 19
Мразя времето. То никога не прави това, което искаш от него.
Ник Хорнби
- Ами ти? Най-щастливият и тъжен ли си в момента, когато някога си бил? - Разбира се, че съм. - Защо? - Защото нищо не ме прави по-щастлив и нищо не ме прави по-тъжен от теб.
Никол Краус
Когато срещна изгрев, картина, жена или идея, която прави сърцето ми обвързано като младо теле, тогава знам, че стоя пред щастието.
Никос Казандзакис
Правете това, в което вярвате, и вярвайте в това, което правите. Всичко останало е излишна загуба на енергия и време.
Нисаргадатта Махарадж
Човешко същество оформя последствията си толкова сигурно, колкото оформя своите стоки или своето жилище. Нищо, което той казва, мисли или прави, не е без последствия.
Норман Казънс
И се надявам, че тя не живее в тъмен свят. Защото дори и най-ужасната загуба не трябва да ви прави по-тъмен; може да те направи по-дълбок.
Огастин Бъроуз
Аз отдавна съм решил за себе си: че колкото по-голяма е аудиторията на артиста, толкова повече той трябва да чувства отговорност за това, което прави.
Олег Янковски
Струва ми се, че в западния свят културата има нещо общо с външния вид. Човек, който е създал добри неща, трябва да оцени някого, когато отдели време, за да има външен вид, съчетан с това, което прави.
Орнет Колман
За мен човешкото съществуване съществува на множество нива, а не само на двуизмерно ниво, не просто трябва да бъдете идентифицирани с това, което правите и какво казвате.
Орнет Колман
Бих казал, че работниците като цяло и особено белите работници са прави, че тяхното икономическо благосъстояние се влошава.
Анди Стърн
Аз съм противник на властта, това яйце на мизерия и потисничество; Аз съм против това до голяма степен заради това, което прави на тези, които го упражняват.
Патрик О'Брайън
На човек е позволено да прави много малки грешки и в това няма нищо лошо. Но ако грешките са големи и го тежат, единственото му решение е да спре да се приема на сериозно. Това е единственият начин да избегнете страданието – страданието, продължително, може да бъде фатално.
Педро Хуан Гутиерес
Великите хора имат велико его; може би това ги прави велики.
Пол Арден
Ние всички рекламираме, през цялото време. Ако искате да продадете колата си, какво правите? Вие го почиствате и полирате и го правите възможно най-добре. Някои хора пекат хляб, когато се опитват да продадат къщата си, защото миризмата добавя приятелско усещане. Дори свещеникът с цялата си жар рекламира Бог. Всички продават.
Пол Арден
Когато рокендролът се прави с този плам, е близо до евангелие.
Пол Стенли
Религията не прави хората фанатици. Хората са фанатици и използват религията, за да оправдаят своята идеология.
Реза Аслан
Нашата интуиция за бъдещето е линейна. Но реалността на информационните технологии е експоненциална и това прави голяма разлика. Ако направя 30 стъпки линейно, стигам до 30. Ако направя 30 стъпки експоненциално, стигам до милиард.
Рей Кързуайл
Мисля, че филмите за наркотици освобождават режисьора да прави интензивни филми.
Рей Лиота
Темата за смъртта е табу. Чувстваме, може би само подсъзнателно, че контактът със смъртта по какъвто и да е начин, дори косвено, по някакъв начин ни изправя пред перспективата за собствената ни смърт, приближава собствената ни смърт и я прави по-реална и мислима.
Реймънд Мууди
Писателят има фундаментална отговорност да пише добре или да пише най-добре, защото ако не го прави, той не е писател. И когато един писател пише, той винаги има предвид социален и исторически контекст...
Рейналдо Аренас
Хората, които са по-трудни за обичане, представляват предизвикателство, а предизвикателството ги прави по-лесни за обичане. Подтикнати сте да ги обичате. Хората, които искат любовта им да е лесна, всъщност не искат любов.
Рейчъл Къшнър
Можете да се смеете или да плачете. От вас зависи кой от тях ще правите.
Рейчъл Рей
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
100
Следваща