Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 16
Самото писане не знае как изглежда, докато човек го прави, само когато приключи.
Херта Мюлер
Любовта прави открития, разврата - изобретения.
Хуго Щайнхаус
Най-големият дар на любовта е способността му да прави всичко, до което се докосне, свещено.
Барбара де Анджелис
Бракът не е съществително; това е глагол. Това не е нещо, което получавате. Това е нещо, което правите. Това е начинът, по който обичате партньора си всеки ден.
Барбара де Анджелис
Любовта е избор, който правите от момент на момент.
Барбара де Анджелис
Да се случи означава да получите пари за това, което умеете да правите добре.
Бенисио Дел Торо
Ние всички сме еднакви и всички ние искаме едно и също: права да бъдем щастливи, да бъдем тези, които искаме да бъдем, да обичаме този, когото искаме.
Бионсе Ноулс
Надявайки се да спечели благоволението на жената, мъжът прави първата стъпка към нея - това не е просто обичай, а задължение, възложено му от природата.
Блез Паскал
Всеки път, когато човек прави нов експеримент, той винаги научава повече. Не можем да научи по-малко.
Бъкминстър Фулър
Постоянният успех прави от разбойниците добри бизнесмени.
Василий Ключевски
Винаги ме привличат хора, които ме интересуват. Трябва да са хора, които наистина са верни на себе си по някакъв начин и които винаги се опитват да направят нещо, което прави живота им по-интересен, или по-добър, или нещо за някой друг. Те се интересуват от хората.
Вивиан Уестууд
Независимо какво правите тази година или през следващата сто, ще бъдете мъртви завинаги.
Габриел Гарсия Маркес
Любовта е толкова свята, толкова объркваща. Това прави човек тревожен, измъчен. Любов, как мога да я определя?
Гао Синдзиен
В търсенето на щастие не пречи от време на време да правите пауза и просто да бъдете щастливи.
Гийом Аполинер
На мен ми прави много силно впечатление страданието на един човек, и аз съм готов да рискувам своя живот заради него. Но аз мога да говоря съвършено сдържано за заразите в нашите големи градове със сто милиона умрели. Аз не съм способен да умножа страданието на един по сто милиона.
Алберт Сент-Дьорди
Страхът прави умните глупаци и силните слаби.
Джеймс Фенимор Купър
Никога не се страхувайте да правите грешки - нито от увлечения, нито от разочарования не се страхувайте. Разочарованието е таксата преди да сте поличили, може да е несъразмерна понякога, но бъдете щедри. Бойте се само да обобщавате разочарованието и не оцветявате с тях всичко останало. Тогава ще получите силата да се противопоставяте на злото в живота и правилно да оценявате добрите му страни.
Александър Грин
Добро дело не може да бъде направено от ненавист; още повече от корист. То се прави само от любов.
Джон Ръскин
... Съвременните технологии, разбира се, позволяват на военните и спец службите да събират огромно количество информация за гражданите, но същата технология прави всяка затворена система по-уязвима, което увеличава вероятността от изтичане.
Джулиан Асанж
Наистина говорят, че при журналистите имат колони, които трябва да запълнят, и някои правят това по-добре от други. Понякога много лесно измислят заглавие, пишейки лъжи, а мнозина постъпват така, считайки, че останалите са честни и трудолюбиви. Мен това не ме вълнува - аз обичам да попадам на страниците на вестниците, защото това ме прави по-известен.
Еди Ървайн
По-добре е да имате достатъчно идеи, за да може някои от тях да грешат, отколкото винаги да сте прави, като изобщо нямате такива.
Едуард де Боно
Всеки има право да се съмнява във всичко толкова често, колкото пожелае, и задължение да го направи поне веднъж. Никой начин да гледаш на нещата не е твърде свещен, за да бъде преразгледан. Нито един начин да правите нещата не е извън подобрението.
Едуард де Боно
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
100
Следваща