Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Права" - страница 12
Всеки човек, който преследва правата на човека в Иран, трябва да живее със страх от раждането до смъртта, но аз се научих да преодолявам страха си.
Ширин Ебади
Вие се отегчавате, ако правите едно същото нещо твърде много.
Шон Ашмор
Богатството често отнема шансове на мъжете, както и бедността. Няма кой да каже на богатия да продължи да се стреми, защото богат човек прави закона, който освещава и осветява собствения му живот.
Шон О'Кейси
Само много смела мишка прави гнездо в котешкото ухо.
Ърл Дер Бигърс
Приятелството между мъж и жена не прави чест на мъжа и лишава от чест жената.
Артър Конан Дойл
Никога не трябва да оставяте страховете си да ви попречат да правите онова, което знаете, че е правилно.
Аун Сан Су Чи
C улеснява да се застреляш в кракът; C++ го прави по-трудно, но когато се случи разбива целият крак.
Бярне Строуструп
Съзнателният ви живот е сложна рационализация на фактите, които наистина правите по други причини.
Вилаянур Рамачандран
Колко прави мъже поддържат неподходящо интимни отношения с майките си? Колко пазаруват с тях? Искам син гей. Хората се смеят, но предполагат, че се шегувам, не се.
Айлет Уолдман
Всеки човек, който иска да управлява света, по определение е грешен човек да го прави.
Грег Айлс
Философите никога не са напълно сигурни за какво говорят - за това какви всъщност са проблемите - и толкова често им отнема доста време, за да осъзнаят, че някой с малко по-различен подход (или дестинация, или отправна точка) прави своя принос.
Даниъл Денет
Хората искат реалност, която да им казва колко са прави през цялото време.
Дейвид Брукс
Не е нужно да го правите перфектно, просто трябва да го подкарате. Бебетата не ходят първия път, когато се опитват, но в крайна сметка се справят правилно.
Джак Канфийлд
Вълнувам се от групата (White Stripes). Това наистина ме вълнува. Но нямаше да ме развълнува, ако нямаше тези ограничения, ако не живеехме в тази кутия, ако не бяхме в капан. След като това изчезне, тогава ще разбера, че не си струва да го правите повече.
Джак Уайт
Не мисля много за щастието. Но аз знам, че музиката ме прави щастлив.
Джаред Лето
Ако притежавате химически завод и изпуснете малко бензен, имате големи проблеми, защото всички знаят колко канцерогенен е той. Но излиза от изпускателна тръба? Правителството никога не прави нищо по този въпрос.
Джеймс Улси
Когато правите филм, това е просто толкова лично, а след това го излагате пред хората и става нещо друго.
Дженифър Ю Нелсън
Вярвам, че всички американци са родени с определени неотменими права. Като дете на Бог вярвам, че правата ми не произтичат от конституцията. Моите права не произтичат от никое правителство. Правата ми не са отречени от никакво мнозинство. Моите права са, защото съществувам. Те са дадени на мен и на всеки от моите съграждани от нашия създател и представляват същността на човешкото достойнство...
Джо Байдън
Не само властта, но и безсилието, корумпира хората. Тя им дава ума и душата на роби. Прави ги безразлични, мързеливи, цинични, безотговорни и най-вече глупави.
Джон Холт
Рисковете, обичам да казвам, винаги се изплащат. Научавате какво да правите или какво да не правите.
Джонас Солк
Изречението винаги означава повече. Дори една-единствена дума, вплетена в несъразмерната конотация, може и обикновено го прави.
Джордж Стайнър
Можете или да гледате телевизия или да правите телевизия.
Джос Уедън
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
100
Следваща