Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 98
Хармонично се събрахме в ежедневието и в работата, подкрепяхме се взаимно, проявявахме интерес към дейностите на другият, независимо от значителното разстояние между нашите научни области, опитите да разрушат брака ни и неизбежното влошаване на здравето на Стивън.
Джейн Хокинг
Определих, че идеалната работа за мен е тази, в която мога да пиша умни есета за живота си и работодателят ми ще ми даде достатъчно пари не само, за да живея комфортно, но и да купя много, много нови чифтове обувки.
Джен Ланкастър
Работата при масовия транспорт е, че той транспортира масите.
Джен Ланкастър
Работата е там, че това пътуване ме принуждава да опозная себе си повече, отколкото някога съм имал у дома, където всичко е удобно и лесно.
Джен Малоун
С желание и значителни усилия хората могат да се променят. Но повечето дори не искат да опитат. На повечето им е по-лесно да приемат лошите си качества, отколкото да се справят с тях. Промяната е трудна работа.
Дженифър Браун
Обичам своята работа! Особено възможността да се променям и да пътешествам.
Дженифър Морисън
Възприемайте притеснението като загуба на време, защото всъщност притеснението не работи!
Джералд Джамполски
В миналото има толкова много велики истории, за които можете да знаете малко, но не можете да знаете всичко и именно тук въображението може да работи.
Джералдин Брукс
Работата е там, че ако винаги ловите риба, тогава губите интерес, защото всяко постижение е свързано с трудности; трябва да работим усилено за това.
Джереми Уейд
Всяка жена в моят живот винаги ще бъде на второ място след работата.
Джеръми Ренър
Късмета реално съществува. Той върви ръка за ръка с усърдната работа.
Джеси Ливърмор
Не можете да започнете нищо без целенасоченост. Не можете да завършите нищо без работа. Няма да ви бъде изпратена награда. Трябва да се спечели.
Джеф Сандърс
Не е дъждът, снегът, шефът, състезанието, съпругът, парите, колата, работата или децата - това сте вие! И винаги е било така.
Джефри Гитомър
Вашата работа е да се запознаете с точните хора и да прочетете подходящите книги.
Джефри Гитомър
Случайните прояви на доброта и желанието да свършите възможно най-добрата работа водят до доверие.
Джефри Гитомър
Тайната на изкачването е да вложите сърцето си в работата си.
Джефри Гитомър
Каквото и да е искането на мениджъра, трябва не само да го изпълните, но и да направите малко повече и по-рано от очакваното, влагайки душата и вдъхновението си в тази работа.
Джефри Дж. Фокс
Не се притеснявайте, че хората ще откраднат вашата дизайнерска работа. Притеснявайте се за деня, в който спират.
Джефри Зелдман
Това са принципи, които приемат, че стойността на човек е по-висока от стойността на технологията; решенията трябва да се вземат с консенсус; и основното внимание в процеса на работа трябва да се обърне на елиминирането на загубите.
Джефри К. Лайкър
Дори целта да изглежда непостижима, но вие обяснявате на хората колко е важна, те с ентусиазъм ще се заемат с най-трудната работа и определено ще постигнат целта си.
Джефри К. Лайкър
Преди няколко години с моите колеги взехме позиция в работата си, че няма да търсим вълшебния куршум, защото няма такъв. Това са само основни проблеми, изискващи основна работа. Няма нищо магическо в това.
Джефри Сакс
Нищо не работи през цялото време.
Джийн М. Оел
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща