Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 97
Грижата за домашен любимец не е работа на непълен работен ден, която можете да напуснете по всяко време.
Джеймс Боуен
Няма по-голяма привилегия да живееш от това да донесеш малко ново човешко същество на света и след това да се опиташ да го отгледаш правилно през следващите осемнадесет години. Правенето на тази работа правилно изисква цялата интелигентност, мъдрост и решителност, които ще можете да събирате от ден на ден.
Джеймз Добсън
Трябва да работите, за да поддържате любовта жива; трябва да го защитите и да я поддържате, точно както бихте направили с нежно цвете.
Джеймз Добсън
Бъдещето на нашия живот, на нашата работа, на нашия бизнес - и най-вече, на бъдещето на нашия свят - зависи от това да придобием ново разбиране за шеметните промени, които предстоят. Това наричам готовност за бъдещето.
Джеймс Кантън
Това, което прави смелостта на мъжете и жените от ФБР толкова специална, е, че те знаят точно за какво са. Те прекарват седмици и седмици в академия, за да научат колко трудна и опасна е тази работа. След това вдигат десните си ръце и полагат клетва и все пак вършат тази работа.
Джеймс Коми
След години полицейска работа полицаите често не могат да не се повлияят от цинизма, който изпитват.
Джеймс Коми
Убеждаваме се, че сме необходими на работа, че имаме нужда от работа, че лоялността и отдадеността ни някой ден ще бъдат възнаградени - не знам как. Но това са само оправдания - обичайното малодушие и нищо повече.
Джеймс Лавгроув
Светът не е хубав. Това го прави само упоритата работа на някои хора.
Джеймс Мичънър
Работата на един разказвач е да разказва истории и съм се концентрирал върху това задължение.
Джеймс Мичънър
За повечето американци работата е от основно значение за техния опит със света и корпорацията е една от основните институции на американския живот, с огромно въздействие за добрите и лошите върху това как живеем, мислим и чувстваме.
Джеймс Суровецки
Няма нищо по-добро за душевният покой, като прекомерно досадна работа или физически упражнения.
Джеймс У. Шулц
За разлика от това, работата в организация, в която стойността непрекъснато тече, също създава условия за психологически поток. Всеки служител има непосредствени знания дали работата е свършена правилно и може да види състоянието на цялата система.
Джеймс Уомак
Имам голяма доза увереност и вяра в способностите си да пиша. Има и други области от живота ми, в които не съм толкова уверен и нямам толкова вяра, но що се отнася до писането и работата, не се притеснявам за това. Вярвам си, че ще го направя правилно.
Джеймс Фрей
Не всеки, който работи усилено, сбъдва мечтата си. Имате нужда от късмет и упорита работа и да сте на правилното място в точното време, но все още много вярвам, че е възможно.
Джеймс Фрей
Пиша книги. Те все още са комбинация от факти и измислици и ще продължат да бъдат. Мисля, че е интересно място за работа.
Джеймс Фрей
Писането не ми е ценно. Това не е нещо, което изисква специфична среда. Знаеш ли, това е моята работа. Подобно на всеки, който има работа, и вие трябва да си вършите работата, когато не ви се иска, независимо колко добри или лоши са условията, независимо колко добри или лоши може да се чувствате в даден ден.
Джеймс Фрей
Просто мисля, че е страхотен свят да разказваш истории, да разказваш страхотни истории: пари, секс, слава и скандал. Това са страхотни теми за работа.
Джеймс Фрей
Начинът, по който работи Америка, и начинът, по който работи Ел Ей, е много малък процент от хората, които получават това, което искат от живота, и много по-голям процент се опитват много много, но не го правят. Просто така стоят нещата.
Джеймс Фрей
Патологията не е проблем за решаване, а начинът на работа на душата върху себе си.
Джеймс Хилман
Мисля, че има нещо като лошо семе, което цъфти при определени хора. Опасността с тази теория е, че ние започваме да търсим тези "създатели на проблеми" рано и да се опитваме да ги премахнем. Това е много опасно, защото може да работи срещу деца, които са просто рутинни проблеми.
Джеймс Хилман
Така че, когато обмислите архетипния, историческия и културния произход на каквото и да правите, това ви дава усещане, че вашата професия може да бъде призвание, а не просто работа.
Джеймс Хилман
Не мога да чета всички книги, които искам да чета, не мога да наблюдавам всички явления, които ме интересуват в света. Работата ме зове и понякога се чудя дали това е мания и трябва ли да го откажа, или е необходимост, която съм длъжен да изпълня.
Джеймс Хилман
Предишна
1
...
96
97
(Текуща)
98
...
100
Следваща