Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 95
Точно като добра драма, човешкият мозък работи върху конфликта.
Дейвид Игълман
Зрителната кора в основата си е машина, чиято работа е да генерира модел на света.
Дейвид Игълман
За съжаление историците са толкова погълнати от подробни изследвания, че са склонни да пренебрегват работата по изграждането на по-мащабни карти от миналото.
Дейвид Крисчън
Повечето хора мразят своята работа. Затова и така я наричат: "работа".
Дейвид Никълс
Трябва да оказваме натиск върху властта и да пишем истината и да пишем безмилостно и безстрашно. В това е работата.
Дейвид Ремник
Като редактор е сложна работа, но последното впечатление, което бих искал някой да има, е, че е обременително. Това е радост - сложна радост, но радост.
Дейвид Ремник
Трябва да си вършим работата по-добре, по-неуморно и да спрем да хленчим за това.
Дейвид Ремник
Като журналисти трябва да намерим всички пътища за разпространение на работата си и да се опитаме да бъдем толкова добри, че да станем все по-влиятелни от преди.
Дейвид Ремник
На мен са ми известни начини за правене на пари, за които вие нямате и понятие. Начинът "добре и непрестанно да се извършва тежка работа" никога не води към истински успех.
Дейвид Рокфелер
Когато вярвате, че нещо е невъзможно, умът ви работи, за да докаже защо. Но когато вярвате, наистина вярвате, нещо може да се направи, умът ви работи за вас и ви помага да намерите начините да го направите.
Дейвид Шуорц
Отношението "Добре ще го пробвам, но не мисля, че ще работи" поражда неуспехи.
Дейвид Шуорц
Еволюцията на бързата храна работи срещу човечеството. Чрез стимулиране на вродения глад за сладко и калории, бързата храна ни принуждава да ядем храни с ниска хранителна стойност. Това е най-краткият път до метаболитен синдром и различни хронични заболявания, включително деменция.
Дейл Бредесен
Преди да можете да се движите в нови посоки, първо трябва да се откажете от това, което не работи за вас.
Алберто Вилолдо
Когато не знаем, че споделяме силата да сътворяваме реалността със самата вселена, тази сила ни се изплъзва, карайки мечтата ни да се превърне в кошмар. Започваме да се чувстваме жертви на непознато и плашещо творение, на което не можем да повлияем, а събитията сякаш ни контролират и вкарват в капан. Единственият начин да сложим край на тази ужасна реалност е да осъзнаем факта, че тя също е сън - и след това да признаем способността си да напишем по-добра история, такава, която Вселената ще работи с нас, за да я проявим.
Алберто Вилолдо
Медицина на единният дух ви позволява да изпитате общение с Духа и да разберете работата на творението. Това разбиране не е академично или интелектуално; това е кинестетично и сетивно – знание, което прониква във всяка клетка на тялото ви... преживявате трансцендентно съзнание, което прониква в цялото ви същество. Вие наистина разбирате, че енергията и съзнанието никога не могат да бъдат унищожени, а само трансформирани в безброй форми и форми, една от които случайно сте вие.
Алберто Вилолдо
Много съм щастлив. Харесвам работата си и харесвам различните й аспекти – обикаляне по света, преподаване на евангелието според св. Албърт – това ми харесва. И виждам клиенти, правя групова терапия, пиша книги.
Албърт Елис
Подхождайте към писането, подхождайте каквато и да е работата ви, с възхищение към себе си и към онези, които са го правили преди вас. Запознайте се с вашия занаят, доколкото е възможно да станете.
Алекс Банаян
За шпионски романист като мен историята на Едуард Дж. Сноудън има всичко. Човек, движен от егото и идеализма - може ли някой да различи двете? - оставя работата си и красивата си приятелка. Той трябва да каже на света, че Паноптикумът е пристигнал. Господарите му се заклеват да го накажат и той се отправя към Москва в отчаяно търсене на убежище.
Алекс Беренсън
Ако фитнесът беше в бутилка, всеки би имал страхотно тяло. Пропуснете бързите корекции; упоритата работа е това, което гарантира трайни резултати!
Денис Остин
Аз съм работеща майка, така че знам, че завършването на работата, храненето на децата, организирането на семейни срещи и завършването на проектите от шести клас имат предимство пред упражненията.
Денис Остин
Работата с делтовидните мускули по предната и горната част ще ви даде ежедневна повдигаща сила и ще ви помогне да премахнете наклонените рамене, като направите талията да изглежда по-тънка.
Денис Остин
Имаме система, която работи страхотно добре за продуктите. Но този, който имаме за хората, смърди. Това е урокът, който трябва да научим - или човешкото бъдеще на тази планета наистина ще бъде много мрачно.
Дениъл Куин
Предишна
1
...
94
95
(Текуща)
96
...
100
Следваща