Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 92
Няма недостойна работа. Има малка заплата.
Галина Гончарова
Насладете се на "свят", където фантастичното е факт, а магията наистина работи!
Гари Гигакс
Извънредни резултати се случват само когато дадете най-доброто, което трябва, за да станете най-доброто, което можете да постигнете при най-важната си работа.
Гари Келър
Тъй като искам животът ми да има значение, подхождам към всяка област, като правя най-важното в нея. Виждам ги като крайъгълните камъни в живота си и открих, че когато правя най-важното във всяка област, животът ми се усеща, че работи с всички цилиндри.
Гари Келър
Не мисля, че някой прави нещо с лоши намерение: работата е в това, че да направиш нещо добро е крайно сложно.
Гари Коул
Мързеливият винаги работи двойно повече. Нужно е да се отдели повече време, но ще се направи всичко от първият път. Отдели толкова време, колкото е необходимо, иначе всичко ще трябва да се преправя.
Гари Олдман
Творческото мислене, работа с ума си, това е моята рецепта номер едно за дълголетие. Ако спреш да мислиш, ако спреш да се чудиш, ще умреш.
Гари Щейнгарт
Родителите ми постоянно се страхуваха, че ще загубят работата си. Идеята, че винаги сме били на заплата далеч от бедствието, беше пробила в мен.
Гари Щейнгарт
Обикновено с роман започваш без идея какво да правиш, защото твоята работа е да създаваш убедителни персонажи и след това те просто тичат наоколо да полудяват. Проблемът с писането на мемоари, очевидно е, че не можете да го направите, защото някак си знаете какво ще се случи. Защото ти си героят.
Гари Щейнгарт
Най-доброто средство за спокойствие на сърцето е работата на ума.
Гастон дьо Левис
В нашия ангажимент да отглеждаме здрави, съзнателни деца и да създаваме здравословен свят е трудно да разберем как хората могат да изберат да харчат пари за нещо, което не само не работи, но и отрови хората и околната среда.
Гейбриел Казънс
Домакинската работа никога не би била нейното коронно постижение, дело на живота, заради което тя ще бъде известна.
Гейл Андерсън-Даргац
Полезно е да получите обратна връзка за работата си и мисля, че научавате много от четенето на работата на други хора и отзивите им.
Гейл Хъниман
Не слушам музика, когато пиша. Ако го направя, обикновено в крайна сметка й обръщам цялото си внимание, което означава, за съжаление, че не получавам много работа!
Гейл Хъниман
Повече от четири месеца, които имах шанс да остана на орбита, успях да се убедя: няма по-добра работа, отколкото в космоса, но няма по-добър живот, отколкото на Земята!
Георгий Гречко
Можете да станете учен само със свръхестествено търпение, свръхестествено постоянство и всепоглъщащата любов към работата.
Георгий Гуревич
Понякога просто трябва да признаете, че това, което правим, не работи. Дори да правим това от дълго време, дори и да ни е удобно да го правим, дори ако всички около нас правят същото и в същото време осъзнават, че не работи. Понякога трябва да сме достатъчно смели, за да скочим.
Геше Майкъл Роуч
Най-ценното в умствената работа на математика е, когато седите в пълна самота и настъпи определен момент, моментът на възникване на предположение, моментът на включване на интуицията.
Гийермо Мартинес
Нямате време да правите това, което не работи.
Глен Доман
Обичам да съм автор - това е първата ми работа, която някога съм имал, където ми се плаща да мечтая.
Грейг Бек
Щастието е критичен фактор за работата, а работата е критичен фактор за щастието. В един от онези резултати, които не са честни, се оказва, че щастливите превъзхождат по-малко щастливите. Щастливите хора работят повече часове всяка седмица - и те работят повече и през свободното си време.
Гретхен Рубин
Работата, извършена от други хора, звучи лесно. Колко трудно може да бъде да се грижим за новородено, което спи по 20 часа на ден? Колко трудно може да бъде проследяването на вашите фактурирани часове? Да пътувате за една нощ по работа? За да подготвите 4-годишно дете за училище? За да върнете няколко телефонни обаждания? За да заредите съдомиялната машина? Да попълните някои формуляри?
Гретхен Рубин
Предишна
1
...
91
92
(Текуща)
93
...
100
Следваща