Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 91
Знаете ли, през годините вероятно всички съдебни експерти стават самотници - държат се дистанцирано от всички, така че, не дай Боже, привързаността към някого да не се отрази на работата.
Владимир Величко
Ако си виновен, тогава сам го разбери. Това стимулира работата. Мисля, че този принцип даде възможност за бързо постигане на успех. Самите разработчици са тези, които са в състояние да открият бързо грешката.
Владимир Губарев
...клуб, който позволява на главния треньор да работи дълго и задълбочено, въпреки неизбежните спадове, постига като правило повече от клуб, който често сменя наставниците.
Владимир Малов
Първоначално ти работиш за репутацията, после тя работи за теб.
Владимир Рудолфович Соловьов
Този, който всъщност не я харесва, се оплаква от трудности в работата му.
Владимир Санин
Работата е там, че фантазията ми да бъда родител винаги включваше борба за непопулярното ми дете, правене за нея това, което собствените ми родители не можеха да направят за мен, когато бях момиче. Толкова съм готова да бъда майката на това малко момиченце.
Айлет Уолдман
Разумните мъже имат важна работа; нямат много свободно време, което да прекарат със съпругите си. Само безделни мъже имат време да прекарат у дома със семействата си.
Айше Кулин
След като ние наемем сътрудник, неговото образование е въпрос в миналото, който вече не се отчита при оценката за работата му и не се явява причина за повишението му.
Акио Морита
В работата има добродетел, а в почивката има добродетел. Използвайте и двете, а не пропускайте нито едното.
Алън Коен
Забавно как работи това. Независимо дали всичко върви както трябва или нищо не върви по твоя начин, алкохолът винаги изглежда добра идея.
Алафеър Бърк
Преди да си тръгна за работа, тя погали бялата ми риза и аз погалих раменете й.
Вячеслав Прах
Притежавайте радостта си, за да можете да бъдете по-щастливи и да носите повече енергия на света. Този пулсационен ефект работи на квантово ниво. Това води до промени в света.
Габриел Бърнстейн
Това, от което се нуждаем, е бавно движение на времето, за да получим контрол във времето и преработка на статистиката на работата, за да дадем по-добра перспектива за цялата свършена работа и колко от нея е нежелана, ненужна и унизителна.
Гай Стендинг
Ако се грижа за възрастен роднина без заплащане, това не е работа, не се отчита в националния доход и, тъй като не е труд, не се брои като работа. Ако съседът ми плати за точно същите задачи, това би допринесло за икономическия растеж.
Гай Стендинг
Помислете как работи съвременната икономика. Отчита се само трудът, който допринася за растежа.
Гай Стендинг
Ако имате базов доход, това би означавало, че всеки ще има база, върху която спечелените му доходи ще бъдат облагани със стандартната данъчна ставка. Това би увеличило стимула за работа на ниски заплати.
Гай Стендинг
Нуждаем се от нов модел на социална защита. Нека приемем, че работните места не са магическото решение - и че на глобализирания пазар гаранциите за работа са фалшиво обещание. Нека приемем и гъвкав труд. Но в замяна нека имаме общество, в което всеки има право на основна сигурност и по-равен достъп до други базирани на застраховане схеми.
Гай Стендинг
Многостепенната система за социална защита трябва да се основава на скромен базов доход, така че да даде възможност на прекариата да изгради живот, включващ баланс между различни видове работа, а не само труд на работните места.
Гай Стендинг
Повечето хора предпочитат да се оплакват от някакъв болезнен модел на живот, отколкото да се осмелят да достигнат нивото на собственото си съзнание, отговорно за многократната му поява... и в това свършат работата, необходима за промяната му веднъж завинаги.
Гай Финли
Вижте, че всеки път, когато се чувствате болен или победен, това е само защото настоявате да се придържате към това, което не работи. Осмелете се да пуснете и няма да загубите нищо, освен наказваща идея.
Гай Финли
Време е да прекъснем връзките си с всичко в нас, което по-скоро би се оплакало от положението му, отколкото да отидем на работа, за да го променим.
Гай Финли
Великите в живота не са тези, на които се връчват сребърни лъжици. Тяхното съвършенство идва от ровенето в суровата руда на собствения им характер, чрез упорита работа, упоритост и вяра, превръщайки каквото и да докоснат в злато.
Гай Финли
Предишна
1
...
90
91
(Текуща)
92
...
100
Следваща