Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 9
Живеем в капан между развълнуваното и изследвано минало и бъдещето, което очаква нашата работа.
Ана Фройд
Да се осъществява продължителен мир е работа на образованието. Единственото, което могат да направят политиците е да ни предпазват от война.
Мария Монтесори
Ако направите това, което обичате, никога няма да работите и ден в живота си.
Марк Антъни
Ѕ¤х критикуван доста остро от художници и скулптори, че не са включили работата си в нашите сгради.
Минору Ямасаки
Когато става въпрос за вършенето на моята работа, държа егото си в чантата ми.
Нгози Оконджо-Ивеала
Всяка повреда, която е направена, трябва да поправите сами, защото се нуждае от поправка и няма кой друг да свърши работата. Обвинението може да е оправдано, но това няма да ви придвижи напред в живота ви.
Огастин Бъроуз
Кривите са същността на работата ми, защото те са същността на Бразилия, чиста и проста.
Оскар Нимайер
Амбицията ми винаги е била да се намали подпорите на сградата до минимум. Колкото повече намаляваме носещите конструкции, толкова по-дръзка и важна е архитектурата. Това е работата на живота ми.
Оскар Нимайер
Колкото по-странно ще се държите, толкова по-нормално трябва да изглеждате. То работи и в обратен ред. Когато видя дете с три или четири пръстена в носа, знам, че в този човек няма абсолютно нищо необикновено.
Патрик О'Рурк
Голяма част от моите изследвания във физиката се състоят в това, че не се стремя да реша някакъв конкретен проблем, а просто да изследвам математически уравнения от вид, който физиците използват, и да се опитвам да ги съчетая по интересен начин, независимо от всяко приложение, което работата може да има имат. Това е просто търсене на красива математика. Може по-късно да се окаже, че има приложение. Тогава човек има късмет.
Пол Дирак
Ако искате не само да се справите с работата, но и да успеете в нея, имате нужда от хора, на които можете да се доверите.
Ричард Брансън
Ще бъдете ли просто един вид ходещ паметник на работа, или ще имате някакъв наистина значим собствен вътрешен живот? Защото външните неща - работата, къщата, това, онова - всъщност не запълват мястото вътре.
Робъртсън Дейвис
Всъщност след време намирането на идеите е лесната част. Сортирането им и превръщането им в истории сега е тежката работа.
Сара Зетел
Здравият разум ни казва, че опитите на правителството да решава големи проблеми по-често създават нови. Здравият разум също ни казва, че единният универсален план отгоре надолу няма да подобри работата на националната здравна система, която представлява една шеста от нашата икономика.
Сара Пейлин
Бог често работи повече от живота на неграмотните, търсейки нещата, които са Божии, отколкото чрез способността на учените да търсят нещата, които са техни.
Анселм Кентърбърийски
Който иска да работи търси средства, който не иска - причини.
Сергей Корольов
Мечтите не работят, докато вие не работите.
Стивън Кови
Аматьорът вярва, че първо трябва да преодолее страха си; тогава той може да си върши работата. Професионалистът знае, че страхът никога не може да бъде преодолян. Той знае, че няма такова нещо като безстрашен войн или артист без страх.
Стивън Пресфийлд
...относно младежката безработица - правителствата трябва да гарантират, че едно от три работни места в публичния сектор е отворена за младите хора и че поне един човек от всяко домакинство трябва да има достъп до работа.
Тауакул Карман
Метод за лечение или образователен метод, който ще работи за едно дете, може да не работи за друго дете. Общият знаменател за всички малки деца е, че ранната намеса наистина работи и изглежда подобрява прогнозата.
Темпъл Грандин
Тъй като не обичам да бъда цитиран, ми се струва, че когато говоря за работата си, лъжа почти постоянно.
Тери Гилиъм
Ако в ежедневието си можем да се усмихваме, ако можем да бъдем спокойни и щастливи, не само ние, но и всички ще спечелим от това. Това е най-основният вид мирна работа.
Тик Нят Хан
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
100
Следваща