Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 89
Писането е като всичко - игра на бейзбол, свирене на пиано, шиене, забиване на пирони. Колкото повече работите по него, толкова по-добър ставате. Но изглежда, че отнема повече време, за да станеш по-добър в писането, отколкото да чукаш пирони.
Бетси Байърс
Даже размишленията влияят на характера на работа на гените. Скоростта, с която расте брадата на мъжете например, отчасти зависи от това, колкото много той мисли за секса.
Бил Брайсън
Работя с толкова много нива на британското правоприлагане, никога не знам кой за кого работи.
Бил Браудър
Почти всеки компютър на пазара днес работи с Unix, с изключение на Mac и никой не се интересува от него.
Бил Джой
Усилената работа и дисциплината водят до икономически успех. Правителствените подаръци и ненаблюдаваните политики на съжаление само лишават хората от стимул. Ако парите за данъци продължават да се пилеят, става морално погрешно за нашето правителство да конфискува огромни проценти от доходи и имущество от американци, дори и да са богати.
Бил О'Райли
Църковната работа трябва да бъде в основата си работата на обичащите хора, както Бог ги обича.
Бил Хайбълс
Една от най-големите тръпки в целия живот е да почувстваш Божията ръка, която работи чрез теб и да бъдеш част от работната реалност на църквата, ангажирана в движение, по-голямо от себе си.
Бил Хайбълс
Повечето неженени хора нямат представа какво е необходимо, за да накараш един брак да работи; те силно подценяват цената, която хората трябва да платят, за да изградят дългосрочни взаимно удовлетворяващи взаимоотношения. И не успяват да разберат, че единствените хора, които имат силата да платят тази цена, са онези, които са преодолели дълбините на връзката си с Бог и са се справили със собствената си разбитост.
Бил Хайбълс
Няма нищо подобно на местната църква, когато местната църква работи правилно.
Бил Хайбълс
Вижте как живеете в изобилие и ще го привлечете. Винаги работи, работи всеки път с всеки човек.
Боб Проктър
Ако не е счупено, поработете с него, докато разберете как работи.
Боб Проктър
Тръмп е грешният човек за тази работа.
Боб Удуърд
Получаваме по-добра книга, когато на всеки е позволено да работи по най-добрия начин върху нея. Не искам да преча на никого да внесе идеите си в проект.
Брайън Азарело
Аз не искам, думите ми за актьорската професия да звучат помпозно. Съвсем не искам. Нашата работа е дисциплина, безкрайно повторение на едно и също, поражения, упорство, сляп късмет, безгранична вяра в себе си и отдаденост.
Брайън Кранстън
Вашите реални и потенциални клиенти неизбежно ще научат за негативния опит на онези, които са имали работа с вас. Хората са по-склонни да пишат ужасяващи отзиви, отколкото да споделят невероятните преживявания, които вашата компания е оставила с тях.
Брайън Солис
Обичам това време от годината. Имам в предвид промеждутъка между Деня на благодарността и Рождество Христово, когато никой във Вашингтон даже не си дава вид, че работи.
Брайън Хейг
Просто ми харесва екшън-приключенските филми. Няма закон, който да казва, че не можете да работите във всички видове драматични неща.
Брандън Лий
Фактът, че целият свят сега работи в съответствие с едни и същи икономически принципи - производството, организирано с цел печалба, използвайки законно безплатна наемна работна ръка и предимно частен капитал, с децентрализирана координация - е без исторически прецедент.
Бранко Миланович
След това отново имаше дни на тиха, концентрирана работа, редувайки се с монолози на самота...
Бруно Шулц
Когато бях на работа като редовен пилот, използвах неплатен отпуск, за да отида на турне с Iron Maiden. Имах късмет - пуснаха ме.
Брус Дикинсън
Работата на програмист е сходна с работата на писател; и в двата случая предизвикателството е да предадете съобщението си на читателя.
Брус Екел
Днес започваме да виждаме работа на много реномирани учени, според която Вселената е създадена от нашите наблюдения. Това не е случайно; ние участваме активно във физическото оформяне на света, който изпитваме.
Брус Липтън
Предишна
1
...
88
89
(Текуща)
90
...
100
Следваща