Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 88
Войната е преди всичко работа. Тежка, кървава, старателна работа.
Артьом Драбкин
Руснаците са донякъде безразлични към качеството на работата. И все пак, основното е, че работи.
Артьом Драбкин
Отношенията също са работа, само че още по-сложна.
Ащън Къчър
Мисля, че книгите са безценни като резервоар на това, което наричаме човешко пространство. И затова смятам, че дори и да са заплашени, работата, която вършат, има неоценима заслуга.
Юнот Диаз
Работата е там, че правиш всичко възможно и какво друго имаш? Давате всичко от себе си, наистина, това е всичко, което можете да направите. И за мен най-доброто ми се случва наистина толкова рядко.
Юнот Диаз
Приемам като основна отправна точка фундаменталното разграничение между работа и взаимодействие.
Юрген Хабермас
Чудех се чия работа е да духа слънце в ушите ми.
Б. В. Ларсън
Ако децата идват при нас от силни, здравословно функциониращи семейства, това улеснява работата ни. Ако те не идват при нас от силни, здрави, работещи семейства, това прави работата ни по-важна.
Барбара Колоросо
Наслаждавайки се на семейството си, времето си сред природата и шанса да върша работа, която намирам за безкрайно очарователна и полезна. Усмивката ми става още по-голяма, когато си мисля колко щастлив съм да имам такива удоволствия, които да са част от ежедневието ми.
Барбара Фредриксън
Нашият вид не действа от реалността. Той работи чрез истории.
Беки Чеймбърс
От доказателствата, представени в тази книга, става ясно, че фармацевтичната индустрия върши пристрастна работа по разпространението на доказателства - да бъдем изненадани от това би било абсурдно - независимо дали става дума за реклама, повторение на лекарства, писане на думи, скриване на данни, подкупване на хора или провеждане на образователни програми за лекари.
Бен Голдейкър
Писането е акт на съпричастност. Вие заемате и разбирате гледна точка, която може да ви е чужда - и работата често е ключалката, през която надничате.
Бенджамин Пърси
Постигнатите резултатите от работата за реализиране на амбицията.
Адам Ант
Защото Бог не работи като пуф! Бог работи чрез хората. Като теб. Това е странен начин да управлявате света. Да, дори за мен е загадъчно. Пълен с чудеса - и безкрайно влудяващ.
Адам Гидуиц
Дори да обичате работата си, ако сте й посветили целия си живот, понякога е просто невъзможно да започнете.
Адам Дж. Кърц
Писането е упорита работа и ако нещо е вярно за процеса, това е фактът, че една добра история е трудна за намиране и дори по-трудно да се получи на хартия. Какво е по-малко романтично, отколкото да гледаш сам на празен екран?
Адам Джонсън
Тогава внезапно и театрално започна да се самопочиства по начина, по който правят котките, когато искат да разберете каква голяма работа не сте.
Адам Рекс
Винаги съм бил способен да работя. Мисля, че е задължение на актьора да продължи да работи, ако може.
Адам Уест
Искам да ви помоля да поставите значително семе в Божията почва и да го видите да работи за вас. Точно както беше принесена специална жертва в Деня на Единението, позволете ми да ви помоля да донесете много специална жертва.
Бени Хин
Не вярвам, че изповядването на Словото работи по начина, по който го научих в миналото.
Бени Хин
Ако можете да запазите спокойствие, да играете своя собствена игра и да се оцените, тогава ще намерите време да се насладите на малките неща в живота си. Работете, когато трябва да работите, тогава си позволете да играете.
Бетани Франкел
Цени работата, която умееш, казваше мама.
Бети Смит
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща