Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 82
Аз съм историк на войната; Често описвам работата си като подобна на тази на онколог. Изучавам това, което убива и се надявам, че един ден човечеството ще намери лек.
Уилям Форсчън
Ако започнете да се фокусирате върху следващата работа, тогава вероятно няма да свършите тази, която имате много добре.
Уилям Х. Макрейвън
Проблемът с литературата, с писането, е, че тя понякога работи по отношение на коригиране на социалните неразположения. Друг път просто не е достатъчно.
Уоле Шоинка
Самоконтролът е от решаващо значение за успешното преследване на дългосрочни цели. Също толкова важно е за развиване на самоограничение и съпричастност, необходими за изграждане на грижовни и взаимно подкрепящи се взаимоотношения. Това може да помогне на хората да избегнат заклещване в началото на живота си, отпадане от училище, да станат непроницаеми за последици или да заседнат в работата, която мразят.
Уолтър Мишел
Моята работа е да пиша за хората да се наслаждават и след това да пиша за по-широк и по-дълбок свят.
Уолтър Мозли
Вършете цялата работа, която можете да вършите, всеки ден и вършете всяка част от работата по съвършено успешен начин; вложете силата на успеха и целта да забогатеете във всичко, което правите.
Уолъс Д. Уотлъс
Трябва да се научите да виждате света като нещо, което се развива и става; не като завършена работа.
Уолъс Д. Уотлъс
Ако не си щастлив в работата си, ти си роб.
Уолъс Д. Уотлъс
Като човек, който работи вътре и извън системата, разбрах, че разпространението е ключов компонент.
Упи Голдбърг
В работата аз никога не гледам на националността на хората. За мен най-голямата ценност е самият филм. Няма значение, кой го е снимал.
Фани Ардан
Готвя по-теоретично, отколкото практически. Работата ми е творческа, а в кухнята най-голямата част от творчеството ми е теоретична.
Феран Адриа
Вярвам, че ако се храните добре, ще работите още по-добре.
Феран Адриа
Добре. Моралът накратко. Не наранявайте хората, ако можете да го избегнете. Не крадете неща, освен ако не гладувате или не са наистина, наистина важни. Работи здраво. Плащайте сметките си. Опитайте се да помогнете на другите. Винаги проверявайте отново математиката си, ако има включени експлозиви. Ако сте го прецакали, трябва да го поправите. И не яж нищо, което говори. Ако не попада в една от тези категории, просто направете най-доброто, което можете.
Урсула Върнън
...работата на нападателя се състои в това, да вкарва голове, и ако не ги вкарваш, хората мислят, че ти играеш лошо.
Фернандо Торес
В нашите най-големи университети натурализмът - учението, че природата е всичко, което съществува, е практически неоспоримото предположение, което е в основата на не само естествената наука, но и интелектуалната работа от всякакъв вид.
Филип Джонсън
Какво си помисли, когато ме видя? Кой и какво е видяла? Набит дивак с наскоро счупен нос, чиято вечна работа между четири стени го е направила блед, с хитри и леко цинични очи - с други думи мъж.
Филип Казан
Моята работа е да изслушвам идеите, може би да изготвям няколко свои и да вземам решения въз основа на това, което е добро за акционерите и за компанията.
Фил Найт
Всеки бизнесмен или всеки човек, който има страст към работата си, е разкъсан за времето, прекарано на работа и времето, прекарано със семейството.
Фил Найт
Не се виждам като артистка, като писателка. Видът на писането, който правя, което е популярна художествена литература, е работа. Имам договори за изпълнение и имам срокове за изпълнение.
Фиона Макинтош
Аз никога не предпочитам забавните работи и обратно - при мен всичко се получава естествено. Нужно е много тънко да чувстваш, какво е най-важно в даденият момент - да проведеш преговори или просто да изпиеш чаша шампанско.
Флавио Бриаторе
Продажбата е най-лесната работа на света, ако работите упорито, но най-трудната работа на света, ако се опитвате да я работите лесно.
Франк Бетджър
Цялата тайна на свободата от безпокойството за липсата на време не се крие в работата на повече часове, а в правилното планиране на часовете.
Франк Бетджър
Предишна
1
...
81
82
(Текуща)
83
...
100
Следваща