Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 79
Аз не съм сексист. Вярвам, че ако един мъж може да работи цял живот, една жена може. Кой съм аз, че да казвам "Не прави това, защото си момиче?"
Тайсън Фюри
Очевидно ме е грижа за децата. Семейство, всякакви такива неща. Но всъщност не ме интересува животът, не ме интересува смъртта. Нищо. С такъв човек си имате работа. Ето защо не мога да бъда бит.
Тайсън Фюри
Първата ми работа беше за баща ми. Той беше търговец на употребявани коли, а аз миех колите, чистех ги и т.н. Бих правил неща за него почти всеки ден. Беше доста добра работа, честно казано.
Тайсън Фюри
Винаги съм бил доста добър в ремонта и работата с коли. Баща ми винаги е търгувал с коли и винаги съм бил възпитан около тях. Те са едно от нещата, които винаги са ме интересували.
Тайсън Фюри
В края на деня всички ние сме братя и сестри в Бог. Какво правят хората не е моя работа.
Тайсън Фюри
Ако обичате да спорите само за да бъдете спорни, не трябва да избирате работа въз основа на този ваш неразрешен емоционален проблем, трябва да получите съвет за това.
Такър Макс
Резултатът от упоритата ми работа е, че съм финансово независим, имам страхотен живот и мога да правя каквото си поискам. Не трябва да отговарям на никого.
Такър Макс
Мразех да съм адвокат и исках да харесвам себе си и работата си.
Такър Макс
Ако четете книгата, вие не сте журналист. Ти си някакъв измамник! Никой журналист не върши никаква работа.
Такър Макс
Ако шофирате до работа или училище по един и същи маршрут всеки ден, умишлено променяйте пътя, като изследвате различни улици и непозната територия. Това звучи просто, почти безобидно. Но когато изпълняваме позната задача по нов начин, ние предизвикваме ново съзнание.
Тара Бенет-Голман
За работа и почивка има определени часовете. Но за добрите дела няма определени часове.
Тарас Шевченко
Тяхна работа, е че те решават, а за мен е важно, как постъпвам аз, а аз постъпвам по съвест.
Татяна Леванова
В моя случай приятелите ми изчезнаха в момента, в който започна успехът в работата.
Татяна Устинова
Умът ми работи като търсачка. Питате ме нещо и аз започвам да виждам снимки.
Темпъл Грандин
Какво да правя, когато се прибера вкъщи? Работа. Това в общи линии е моят социален живот. Омъжена съм за работата.
Темпъл Грандин
Виждам твърде много интелигентни социално неудобни деца, много по-благи от мен, които не получават работа, защото не учат умения за работа.
Темпъл Грандин
Виждам твърде много социално неудобни деца, които минават през училищата и след това не могат да задържат работа, защото не са научили на дисциплината да стават сутрин.
Темпъл Грандин
Открихме, ако извеждате кучето за 45 минути на ден и работите с него, че самотният хормон на стреса, кортизолът, е паднал. Но след това отново се връща, защото не продължиха да го правят.
Темпъл Грандин
Първо не се определям като аутист. Не искам да съм професионален аутист. Мисля, че е важно да имаш истинска работа.
Темпъл Грандин
Работата е там, че аутизмът е голям спектър. Като се започне от хора, които остават невербални, чак до, знаете ли, известни учени и музиканти. И трябва да работим върху силните страни. Трябва да работим и върху преподаването на основни маниери и умения.
Темпъл Грандин
Тъй като предмети като литература и история на изкуството нямат очевидна материална печалба, те са склонни да привличат онези, които гледат накриво на капиталистическите представи за полезност. Идеята да се направи нещо само за удоволствие винаги е разтърсвала сивобрадите пазители на държавата. Чистата безсмисленост винаги е била дълбоко подривна работа.
Тери Игълтън
Когато трябва да останеш до късно, оставаш до късно, а когато не трябва да оставаш до късно, се прибираш. Но вие правите всичко необходимо, за да свършите работата този ден.
Тилман Фертита
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
100
Следваща