Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 75
Когато казваме на хората да си вършат работата, получаваме работници. Когато се доверим на хората да свършат работата, получаваме лидери.
Саймън Синек
Големите компании не наемат квалифицирани хора и не ги мотивират, те наемат вече мотивирани хора и ги вдъхновяват. Хората или са мотивирани, или не са. Освен ако не дадете на мотивираните хора нещо, в което да повярват, нещо по-добро от тяхната работа, към която да работят, те ще се мотивират да си намерят нова работа и вие ще останете с останалите.
Саймън Синек
Вярвам, че всеки президент иска да даде на всеки работа, но не може; те искат всички да ядат, но не могат да го направят. Същото се случва и с образованието. Затова трябва да се запитаме: "Защо не можем да направим нищо?"
Салвадор Алиенде
Ако пишете за децата с уважение и се отнасяте към тях с достойнство - ще плените и възрастните. Децата не заслужават нищо друго освен нашето най-добро. Нищо друго освен отлични постижения няма да свърши работа за младите, защото отговорността е по-голяма. Ние пишем нагоре за децата, никога надолу.
Сали Лойд-Джоунс
Понякога използвате извинението: "Аз съм писател, по дяволите, мога да правя всичко, което искам", но това не работи.
Сам Шепърд
Да разбереш как работи езикът, какви клопки крие той, какви са неговите възможности, означава да разбереш решаващ аспект от сложния бизнес да живееш човешкия живот.
Самюъл Хаякава
Най-добрият начин да накарате вашият мозък да работи ефективно се състои в прилагане на позитивното мислене. Негативното мислене кара нашият мозък да работи против нас.
Сан Лайт
[Марихуаната] няма голям потенциал за злоупотреба и има много законни медицински приложения. Всъщност понякога марихуаната е единственото нещо, което работи... Безотговорно е да не осигурим най-добрите грижи, които можем като медицинска общност, грижи, които могат да включват марихуана. Бяхме ужасно и систематично заблуждавани в продължение на близо 70 години в Съединените щати и се извинявам за собствената си роля в това.
Санджай Гупта
Мисля, че е важно да присъствате на местата, където работите. Не става въпрос само за извършване на проект, но и за следване на проекта чрез неговото изграждане.
Сантяго Калатрава
Разбирам и приемам критики към моята работа, при условие че са извършени с професионални критерии и аргументи.
Сантяго Калатрава
Архитектът работи толкова много години, като го изгражда и моментът, в който го предавате на хората, е моментът, в който сте ненужни.
Сантяго Калатрава
Работата с артистични хора е много специална, особено когато са такива професионалисти.
Сантяго Калатрава
Бих искал да бъда артист, който работи в много затворена атмосфера.
Сантяго Калатрава
Ще говоря за две групи неща. Единият е как производителността и сътрудничеството преоткриват природата на работата и как това ще бъде много важно за глобалната икономика. И второ, данни. С други думи, дълбокото въздействие на цифровите технологии, което произтича от данните и обратната връзка на данните.
Сатя Надела
Вярвам, че мъжете и жените трябва да получават еднакво заплащане за еднаква работа.
Сатя Надела
Голяма част от работата ми е да ускоря способността си да предоставяме иновативни продукти на нашите клиенти по-бързо.
Сатя Надела
Вярвам, че в Майкрософт като цяло добрата работа се възнаграждава и съм го виждал много пъти тук.
Сатя Надела
Трябва да гарантираме не само, че всеки получава еднакво заплащане за еднакъв труд, но и че има възможност да върши еднаква работа.
Сатя Надела
Събудих се изведнъж, малко след 5:30 сутринта, с онова прекрасно усещане, което трае само част от секундата, когато не знаеш къде се намираш - дори не знаеш на кой континент се намираш! Скочих от футона и отидох до компютъра си, за да отбележа малкото фрагменти от съня, които все още можех да задържа, преди напълно да се стопят в утринната мъгла на ума. Сложността и объркването на приключението ме заредиха с добро настроение: приемам подобни сънища като знак, че мозъкът ми работи добре.
Седрик Вилани
Истинската работа на откривателя се състои в това да избира между тези комбинации с цел да елиминира тези, които са безполезни, или по-скоро изобщо да не си дава труда да ги прави. Правилата, които трябва да ръководят този избор, са изключително фини и деликатни и е практически невъзможно да бъдат формулирани на точен език; те трябва да се чувстват, а не да се формулират.
Седрик Вилани
Гледайки, слушайки, четейки, работата никога не свършва.
Сеес Нотебоом
Работата на писателя в края на краищата не е да диктува смисъла, а да даде на читателя достатъчно парчета, за да създаде свой собствен задоволителен смисъл. Историята е наистина завършена – и се създава смисъл – не когато авторът добави последната точка, а когато читателят навлезе в историята и запълни това малко двусмислено пространство, завършвайки веригата, оставяйки силата да тече през нея.
Селест Инг
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща