Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 72
Иска ми се да бях по-способен да устоя на чувството за задължение да напиша някои от стиховете, които направих. Естеството на поръчаната работа е да се пише твърде много от страната на ума ви, която знае какво прави, което изсушава поезията.
Андрю Моушън
Няма ограничение за това, което работата с дишането може да постигне, моите собствени преживявания от първа ръка с този естествен лечебен метод ме убедиха, че дишането добре може да е основният ключ към доброто здраве. Препоръчвам дихателна работа на всички мои пациенти.
Андрю Уейл
Винаги съм бил наричан "противоречив". Мисля, че ако не бях противоречив, нямаше да си върша работата.
Андрю Уейл
Съвършенството на ръчно изработената работа се състоеше от малки отклонения от коректността, от първоначално планирания план, с цялата симетрия и ред.
Ане Холт
Всеки има "резервоар от талант". Интуицията, интересите и уменията са в основата на талантите. Тези таланти са показатели за вашето призвание. Най-добрият начин да осигурите дългосрочно удовлетворение от работата е да действате според това призвание.
Рикардо Семлер
Първо, отговорните хора искат да се откажат от контрола. Това води до елиминиране на около 80 процента от бизнесмените. Второ, дълбока вяра, че човечеството ще работи за най-добрата си версия, ако има свобода; това би елиминирало останалите 20 процента.
Рикардо Семлер
Обратното на работата е безделието. Но много малко от нас знаят какво да правят с безделието. Когато погледнете начина, по който разпределяме живота си като цяло, разбирате, че в периодите, в които имаме много пари, имаме много малко време. И тогава, когато най-накрая имаме време, нямаме нито пари, нито здраве.
Рикардо Семлер
Компаниите смятат, че са модерни, защото са боядисали стените си в ярък цвят или позволяват на хората да водят кучетата си на работа. Това е глупаво и измиване на хилядолетия. Идеята е да привлечем зрялото поколение и да ги накараме да наставляват съвместната работа с по-младото поколение от разстояние.
Рикардо Семлер
Работата извън офиса е нашето реално бъдеще.
Рикардо Семлер
Знайте своите ограничения и се задоволявайте с тях. Прекалената амбиция води до повишаване на работата, която не можете да вършите.
Рики Джървейс
Страхотното в това да бъдеш артист е, че искаме нашата работа да се вижда.
Рики Джървейс
Бог ви е създал да казвате на другите по начин, който ви позволява да бъдете себе си. Евангелизирането не е само за екстроверти, умни хора или работещи на пълен работен ден. Това е ваша работа и със силата на Господ можете да я направите.
Рико Тайс
Всяко общество се нуждае от хора, които могат да насърчават, стимулират и ободряват. Те са тези, които карат света да работи. Вие можете да бъдете един от тях!
Рич Девос
Ако там, където живеете или работите, цари негативна атмосфера, отидете другаде. Потърсете приятели, бизнес партньори и ментори с положителни нагласи, които споделят вашите цели и най-добри интереси.
Рич Девос
Всеки обича да се наслаждава на плодовете на своята упорита работа.
Ричард Адамс
Мозъците не са предназначени да постигат резултати; вървят в посоки. Ако знаете как работи мозъкът, можете сами да задавате насоки. Ако не го направите, някой друг ще го направи.
Ричард Бандлър
Човек се ражда само с два страха: страх от падане и страх от силен шум. Всичко останало се учи. И това е много работа!
Ричард Бандлър
Трябва да се научим да се отнасяме по-добре към собствения си мозък - разбирането как работи ще ни помогне да го направим.
Ричард Бандлър
Всичко, което пожелаете, може да бъде ваше: типа работа, която искате, взаимоотношенията, от които се нуждаете, нещата, които ви правят щастливи. Но първо трябва да знаеш какво искаш сам?
Ричард Кош
Упоритата работа води до ниска възвръщаемост. Прозрението и правенето на това, което искаме, водят до висока възвръщаемост.
Ричард Кош
Принципът 80/20, подобно на истината, може да ви направи свободни. Можете да работите по-малко. В същото време можете да печелите повече и да се наслаждавате повече. Единствената цена е, че трябва да помислите сериозно 80/20.
Ричард Кош
Ако искаме да обобщим теорията за еволюцията чрез естествен подбор с две думи, които имат голямо значение за всички общества и бизнеси, трябва просто да запомним: разнообразието работи.
Ричард Кош
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща