Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 71
Работата с някого е най-добрият начин да опознаете някого, особено ако това е творческо начинание.
Райън Гослинг
Имах чувството, че полудявам като дете. Исках да бъда мъж, да си намеря работа.
Райън Гослинг
Да гледаш как майстор работи на всичко, е привилегия.
Райън Гослинг
Порицаването на другите е неблагодарна служба и нежелана работа в по-голямата си част; хората приемат упреци за укори, но тъй като Бог е възложил на добрите хора като тяхно задължение да изобличават и да не позволяват грехът да бъде хвърлен върху брат им, те не смеят да го пропуснат.
Ралф Венинг
Ако нещо не работи, не се опитвайте повече и не правете повече. Направете нещо РАЗЛИЧНО.
Рамит Сети
Повечето хора никога не осъзнават, че 80% от работата е свършена, преди да влезете в стая. Ето защо те прекарват целия си живот, хващайки се за магически тактики, вместо да променят цялото си мислене.
Рамит Сети
Пейзажиста може да работи спокойно - природата никога не настоява за сходство.
Рамон Гомес де ла Серна
Предпочитам това моите работи да говорят сами за себе си. И ми харесва да общувам с моите фанатици чрез филмите, в които аз се снимам.
Ранбир Капур
Има три начина да се свърши работа - помисли си Дарси. - Правилен начин, неправилен начин и начинът на военноморския флот.
Рандал Гарет
Възможностите за използване на нашите финансови ресурси за разпространение на евангелието и укрепване на църквата по целия свят са по-големи от всякога. Тъй като Бог издигна Естер точно за такова време като нейното, аз съм убеден, че Той издига и нас, с цялото ни богатство, за да помогнем за изпълнението на великата задача. Въпросът е какво правим с тези пари? Нашата работа е да се уверим, че ще стигне до целевите му получатели.
Ранди Алкорн
Резултатът от работата няма голямо значение, но основното е да се забавлявате, да се наслаждавате на това, което правите.
Рафаел Сантандреу
Когато ефективно се консултирате със служител за това как да работите с дете в нужда, вие го обучавате да работи с подобни деца надолу по пътя и всички деца в класа на учителя се възползват от новите знания.
Ребека Бранстетър
Лош етикет беше да не съобщавам на някого, че не са си свършили работата.
Ребека Кантрел
Посетителят вижда красотата; жителят е място, където работи и има свои приятели.
Реймънд Уилямс
Просвещението, казват старите учители, не добавя нищо, освен може би признаването на необходимост и ангажираност към работата, която все още трябва да бъде свършена.
Рейф Мартин
Началата могат да се случат повече от веднъж или по различни начини. Можеше да си помислиш, че започваш нещо наново, когато всъщност това, което правеше, продължаваше както преди. Той се беше изправил пред недостатъците си и ги беше преодолял, така че истинската работа с ходенето се случваше едва сега.
Рейчъл Джойс
Страхотното при писането е, че трябва да работи без този невидим слой от добавените знания на читателя.
Рейчъл Къшнър
Напълно съм неквалифициран за нито една работа, която съм имал.
Рейчъл Рей
Архитектурата е много опасна работа. Ако писател създаде лоша книга, хората не я четат. Но ако направите лоша архитектура, налагате грозотата на място за сто години.
Ренцо Пиано
Само алкохолиците знаят какво е трезвеност. Само този, който работи, умее да се наслаждава на безделието.
Андрей Рубанов
Какво общество ще имаме, ако се състои от високо платени хора, които вършат работа с висока добавена стойност - и маси от безработни?
Андрю Гроув
Като цяло работата по възстановяването и трансформирането на правителството за дигиталната ера едва започва. Правителствата остават организирани според политическите и бюрократичните императиви, а не според това, което има най-голямо значение за гражданите.
Андрю Лей
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
100
Следваща