Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 70
Десетки милиони американци са съвременни роби - не могат да се пенсионират рано или работят на работа, която всъщност не желаят, само за здравната застраховка, от която се нуждаят, за да се грижат за себе си, съпруг или дете със съществуващо състояние.
Пол Зейн Пилзър
В днешната работа работата за себе си всъщност е по-безопасният път, а работата за корпорация се превърна в по-рискованото предложение.
Пол Зейн Пилзър
По-важно е да имаш красота в уравненията си, отколкото да ги накараш да експериментират... Изглежда, че ако човек работи от гледна точка на вкарване на красота в уравненията си и ако има наистина добро прозрение, той е на сигурна линия на напредък. Ако няма пълно съответствие между резултатите от работата и експеримента, човек не трябва да се обезсърчава твърде много, защото несъответствието може да се дължи на незначителни характеристики, които не са правилно взети предвид и които ще бъдат изяснени с по-нататъшно развитие на теорията.
Пол Дирак
Повечето хора избират професия по три критерия: заплата, условия на работа, продължителност на работният ден. Но помнете, че поставяйки тези критерии на първи план, вие избирате работа, а не призвание.
Пол Каланити
Състоящ се от безсмъртна Истина, ти си безсмъртен. Постигането на Истината е безсмъртие, а да вършиш работата на Истината е Нирвана.
Пол Карус
Хората реагират на стимули. Ако безработицата стане по-привлекателна поради обезщетението за безработица, някои безработни работници може повече да не се опитват да си намерят работа или може да не се опитват да намерят такава толкова бързо, колкото биха получили без обезщетението.
Пол Кругман
Повечето работа в областта на макроикономиката през последните 30 години е била безполезна в най-добрия случай и вредна в най-лошия.
Пол Кругман
Когато законът не работи, трябва да работиш по закона.
Пол Ливайн
Постигате това, в което вярвате, търсите и работите.
Пол Майер
Добре управляваният град позволява на милиони хора да се съберат и да се насладят на ползата, която могат да получат от съвместната си работа и търговията помежду си.
Пол Ромър
В развиващия се свят повечето хора все още не живеят в големи добре управлявани градове. Като се даде шанс да се преместят при такъв, стотици милиони хора биха отишли там, за да получат работа, да получат образование за децата си и да живеят на място, което е чисто, безопасно и здравословно.
Пол Ромър
Работата на правителството е да предотвратява трагедия на общините. Това включва общите ценности и норми, от които зависи демокрацията.
Пол Ромър
Винаги работя по контур и почти винаги пиша извън последователността. Просто работи за мен.
Пол С. Кемп
Толкова голяма част от работата ми е свързана с деца и/или родителство; това е нещо, към което съм привлечен, без да мога да формулирам напълно защо.
Пол Трембли
Понякога - може би след тежък ден или просто поради мързел - не винаги искате да тренирате, когато определеното ви време за тренировка дойде. Това се случва на най-добрите от нас от време на време. Но така или иначе се захващате за работа, свършете това, което трябва да свършите. След това получавате съответния удар на постижение, умствено и физическо възпитание, което иначе би било заменено от дълги, скучни, пропилени минути или часове. Солидният, добре обмислен график за обучение е безценен за култивирането на мотивация и дисциплина.
Пол Уейд
Защо всеки друг човек, когото срещнете, казва, че е артист? Истинският артист не се нуждае от това, няма време. Той върши работата си и я изпотява мълчаливо и никой не може да му помогне изобщо.
Пола Маклейн
Моят живот беше моят живот; Ще трябва да го гледам по някакъв начин и да го накарам да работи за мен.
Пола Маклейн
Аз съм любовница на всички науки. Аз отивам толкова далеч над всичко останало, че работата ми се нарича магия.
Р. А. Леферти
Човек трябва да има много деца - това е задължителна история. Много деца са добри, защото се грижат едно за друго и по това време можете да отидете и да работите, да работите, да работите.
Радислав Гандапас
...депресия от безделие, по-вероятно да покрие, отколкото от работа.
Радислав Гандапас
Смята се, че непреодолима пропаст дели живота от смъртта - животът е живот, смъртта е смърт и те няма да напуснат местата си. Но всъщност те могат спокойно да съществуват един до друг. Човек яде, пие, ходи на работа - а вътре вече е мъртъв.
Радхика Джха
Добрите хора не приемат работа само срещу заплата. Те приемат работа за другарство, възможност за обучение или поради кариерното си ръководство.
Райън Блеър
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща