Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 7
Въобще не считам че киното може да научи някого на нещо. По-скоро то работи като огледало, в което ние можем да видим себе си и своите постъпки и да направим изводи. И огледалото за всекиго е неговото.
Ричард Гиър
Работата съвсем не е в това, дали тя е красива. И даже не е в това, интересно ли е да се общува с нея. Просто тя има ТОВА. Някои жени е достатъчно да минат през улицата един път, за да останат в мъжката памет завинаги.
Ръдиард Киплинг
Тайната на геният - това е работа, настойчивост и здравомислие.
Томас Едисън
Видимостта на работата не е работа.
Томас Едисън
Най-нещастен от хората е този, за когото в света няма работа.
Томас Карлайл
Понякога, и по-специално при работа с диктатор, единственият шанс за мир е готовността за война.
Тони Блеър
Костюм, шапка, добра работа и самотно пиянство през почивните дни - това е, което украсява един мъж.
Франк Синатра
Разума винаги се предава първо, а не тялото. Тайната е в това, да накарате собствения си разум да работи за вас, а не против вас.
Арнолд Шварценегер
Оптимист - това е бивш песимист, на който джобовете са пълни с пари, стомаха работи превъзходно, а жена му е излязла в града.
Хелън Роулънд
Повечето американци нямат истинско разбиране за работата на международните кредитори. Сметките на системата на Федералния резерв никога не са били одитирани. Той действа извън контрола на Конгреса и манипулира кредита на Съединените щати.
Бари Голдуотър
Петнадесет години преди да стана екранен актьор, бях в театъра. Голяма част от работата ми беше комедия, която обичах да правя. По-трудно е.
Бен Кингсли
Е, прекрасно е да се идентифицирам силно с работата си.
Бен Кингсли
Наслаждавайте се на това, което правите и вие никога през живота си няма да работите.
Бил Гейтс
Ако вие наблюдавате играта, това е развлечение. Ако играете - това е отдих. А ако вие работите за играта - това е голф.
Боб Хоуп
Използвай само това, което действително работи. И го взимай от всякъде от където можеш.
Брус Лий
Но не слушайте този, който ви казва, че да бъдеш актьор е тежка работа. Тежка работа е да си залепен за завода 20 години. Или да ходиш ден за ден на работа, която не можете да търпите.
Брус Уилис
Аз заплатих с живота си за своята работа, и тя ми струва половината разсъдък.
Винсент ван Гог
Няма нищо, което да говори повече за неговия създател, отколкото самата му работа.
Акира Куросава
Семейното огнище ни избавя от огромно количество работа, без да ни оставя време за нея.
Габриел Лауб
Порока не е в това, да имаш желания, а в неумението да ги подчиниш на правилата на разума; работата е не в това, изпитвате или не изпитвате самите влечения, а в способността да ги управлявате и да се отказвате от тях.
Джон Лок
След всички мъчения, на които подложих на публиката, имам късмета, че още имам работа.
Джони Деп
Волята, която се стреми към познание, никога не е доволна от свършената работа.
Джордано Бруно
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
100
Следваща