Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 67
Колкото по-проста е една вещ, толкова по-голяма е вероятността да работи.
Анди Макнаб
Някога синдикалната работа в GM или AT&T беше мост към успеха. Сега несъюзната работа на Уолмарт е мост към никъде.
Анди Стърн
Синдикатите са най-добрата програма за борба с бедността, която действително работи и не струва на правителството нито стотинка. Но тъй като профсъюзите стават все по-малки, а не по-силни, нашата способност да действаме като икономически механизъм за разпределяне на печалбите от нашата работа и повишаване на заплатите и обезщетенията на всички работници изчезва.
Анди Стърн
Мен силно ме изненада, че аз много бързо получих работата на своите мечти.
Андре Вилаш-Боаш
Не е важно, колко упорито работите, за да се изкачвате нагоре, винаги ще се намери упорит човек готов да ви принизи.
Андре Ромел Янг
За да съжалявате за почивка на вихрен ден, има само едно средство - да работите от сутрин до вечер и да се уморите до изнемога.
Андре-Марсел Адамек
Очевидно Бог беше отговорил на молитвата ми с точно обратното на това, което поисках. Това е начинът, по който Бог работи.
Андреа Хирата
Избирайки медицинска професия, човек се осъжда на нея и където и да се намира и независимо какво се случва наоколо, винаги мисли за работа.
Андрей Звонков
Това е работата, помисли си тя. Работя твърде много. Ето защо мислите ми се въртят през нощта, като хамстер на скърцащо колело.
Оса Ларшон
Мозъкът ви се чувства твърде удобно в ежедневната ви среда. Трябва да го направите неудобно. Трябва да прекарате известно време в друга земя, сред хора, които правят нещата различно от вас. Пътуването кара света да изглежда нов, а когато светът изглежда нов, мозъкът ни работи по-усилено.
Остин Клиън
Вашата работа е да събирате добри идеи. Колкото повече добри идеи съберете, толкова повече можете да избирате, от които да бъдете повлияни.
Остин Клиън
Така че продължавай, ядосвай се. Но си дръж устата затворена и си върши работата.
Остин Клиън
Това, което добрият артист разбира е, че нищо не идва от нищото. Цялата творческа работа се основава на това, което е било преди. Нищо не е напълно оригинално.
Остин Клиън
Ако бях чакал да разбера кой съм или за какво съм, преди да започна да "да бъда креативен", добре, все още щях да седя наоколо и да се опитвам да разбера себе си, вместо да създавам неща. Според моя опит ние разбираме кои сме ние, когато правим нещата и вършим нашата работа.
Остин Клиън
Звучи малко крайно, но в днешно време, ако работата ви не е онлайн, тя не съществува.
Остин Клиън
Не всеки ще го получи. Хората ще тълкуват погрешно вас и това, което правите. Може дори да ви наричат по име. Така че се чувствайте комфортно да бъдете неразбрани, пренебрегвани или игнорирани - номерът е да сте твърде заети да вършите работата си, за да ви пука.
Остин Клиън
В акта на правене на неща и работа, ние разбираме кои сме.
Остин Клиън
В спектъра на творческата работа разликата между посредственото и доброто е огромна. Посредствеността обаче все още е в спектъра; можете да преминете от посредствен към добър на стъпки. Истинската разлика е между това да не правиш нищо и да правиш нещо. Аматьорите знаят, че да допринесеш с нещо е по-добре, отколкото да не допринесеш с нищо.
Остин Клиън
Ако християнинът не желае да става рано и да работи до късно, да отделя повече усилия в усърдно изучаване и вярна работа, този човек няма да промени едно поколение. Умората е цената на лидерството. Посредствеността е резултат от това, че никога не се уморяваш.
Осуалд Сандърс
Духовното лидерство изисква превъзходна духовна сила, която никога не може да бъде генерирана от аз-а. Няма такова нещо като духовен водач, направен сам. Истинският лидер влияе духовно на другите само защото Духът работи в него и чрез него в по-голяма степен, отколкото в тези, които води.
Осуалд Сандърс
Човекът с лидерски калибър ще работи, докато другите губят време, ще учи, докато другите спят, ще се моли, докато другите играят. Няма да има място за свободни или мързеливи навици в думи или мисли, дела или облекло. Той ще спазва войнишка дисциплина, диета и поведение, за да може да води добра война.
Осуалд Сандърс
Бог винаги работи, макар че ние не можем да го видим, подготвяйки хората, които е избрал за лидерство. Когато настъпи кризата, Бог поставя Своя назначен на мястото, определено за него.
Осуалд Сандърс
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща