Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 5
Моята работа е да рисувам това, което виждам, а не това, което знам, че е там.
Джоузеф Търнър
За милиардерите работата и удоволствието е едно и също.
Доналд Тръмп
Гневът е чувство, което кара вашата уста да работи по-бързо, от разума.
Еван Езар
Работата понякога е нещо като риболов в места, където със сигурност няма риба.
Жул Ренар
Възможностите обикновено са маскирани като тежката работа и затова повечето хора не ги разпознават.
Ан Ландърс
Ако мислите, че шефът ви е тъп, помнете: нямаше да имате работа, ако той беше умен.
Джон Готи
Не е кой знае какво чудо да бъдеш хуморист, след като цялото правителство работи за тебе. Всичко, което трябва да направите е да докладвате фактите. Дори не ми се налага да ги преувеличавам.
Уил Роджърс
Във всяка общност има работа за вършене. Във всяка нация има рани, които трябва да се лекуват. Във всяко сърце има силата да го направи.
Мариам Уилямсън
Направих избора, който работи най-добре за мен. Знам, че не мога да угодя на всички, и това е добре.
Марли Матлин
Писането извлича смисъл от живота. Работите цял живот и може би сте осмислили една малка област.
Надин Гордимър
Не започвайте втора работа, втора страст, второ семейство. През нощта ще объркате имената.
Андрей Вознесенски
Демократите са партията, която казва, че правителството ще ви направи по-умни, по-високи, по-богати и ще премахне тревата от моравата ви. Републиканците са партията, която казва, че правителството не работи и след това те се избират и доказват.
Патрик О'Рурк
Това, от което наистина се нуждае светът, е повече любов и по-малко работа с хартия.
Пърл Бейли
Линукс не е обществено достояние. Линукс е рак който поглъща всичко, което се отнася до интелектуалната собственост. Така работи лицензът му.
Стив Балмър
Въпросът е работа. Не можете да избягате от него: работни места. Имате един или два долара в джоба си и се чувствате като някой.
Стъдс Търкъл
Първата работа на философията е да се отчитат нещата такива, каквито са; и докато нашите теории ще направят това, те не трябва да бъдат основа на практически изводи.
Томас Малтус
Скритата ръка на пазара никога няма да работи без скрит юмрук.
Томас Фрийдман
Пътят до ада е павира с незавършена работа.
Филип Рот
Въобще не вярвам в едната спасителна сила на таланта, без упорита работа. Вдъхновен без нея най-големият талатн, пресъхва като извор в пустинята, без да си пробива път през пясъка.
Фьодор Шаляпин
Никога не позволявайте на работа да ви правят свой роб.
Хаяо Миядзаки
Това, което другите мислят за мен, не е моя работа.
Гари Олдман
Ако искате да станете страхотен готвач, трябва да работите със страхотни готвачи. И точно това направих.
Гордън Рамзи
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
100
Следваща