Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 35
Обичам да посещавам писателски колонии в пасторални условия, където няма какво да се прави, но или да се разхождате, или да четете книга, или да работите върху вашата книга.
Андрю Шон Гриър
Никой не работи само за пари и е от съществено значение да се докоснете до това, което хората искат от кариерата си и какво могат да предложат.
Рикардо Семлер
Целта на работата не е да печелите пари. Целта на работата е да накара работниците, независимо дали са на работа или висши ръководители, да се чувстват добре в живота.
Рикардо Семлер
Аз съм очевидец на начините, по които хората се отнасят към себе си и един към друг, и моята работа е начин да загребвам и черпя този опит.
Рихард Нойтра
Просто съм потопен в работа от пет сутринта до единадесет през нощта; почти се нуждаят от няколко дни почивка, за да избягате от претоварване!
Рихард Нойтра
Специалист, който усложнява всичко работи неправилно. Професионалистът трябва да умее да направи нещата по-прости.
Ричард Брансън
Работата трябва да има определено дълголетие. Тя трае по-дълго, отколкото ние.
Ричард Майер
Когато хората го попитаха защо не работи с тези вируси, той отговори, че не ми е особено приятно да умирам.
Ричард Престън
Архитектурата е бавна работа, а градското планиране още по-бавно.
Ричард Роджърс
Искаш да добиеш слава - готви се за дълга, упоритата работа.
Джоан Роулинг
Казват, че оптимиста вярва в съмнителното бъдеще и че песимиста винаги е прав, но не получава удоволствие от това. Това ми е работата - да бъдем оптимист, въпреки че песимиста разполага с повече информация.
Робърт Дауни Джуниър
Наистина се наслаждавах на работата си в телевизията, но проблемът за мен е текучеството на режисьори всяка седмица.
Робърт Карлайл
Но част от работата на икономиката е премахване на грешки. Това е много по-трудно, отколкото да ги направите, но и по-забавно.
Робърт Солоу
Преди всичко, ако това, което сте направили, е глупаво, но работи, то не е глупаво.
Робърт Фулам
Любовта е истинската работа на живота ви. Това е вашият духовен път. Това е ключът към вашия растеж и еволюция.
Робърт Холдън
Можеш да научиш много за себе си вършейки физическа работа.
Род Стюарт
Облаците всъщност не приличат на камили или ветроходни кораби или замъци в небето. Те са просто естествен процес по време на работа. Така също може би е животът ни.
Роджър Ебърт
Талант - това е добро, но може да бъде и лошо. Ако искаш да станеш добър боксьор, ти трябва да работиш на предела на своите възможности. Ако ти не работиш на този предел, то таланта ти нищо не дава. Други ще те изпреварят, поне упоритата работа е основното. Трябва да се работи така, като че нямаш въобще талант.
Рой Джоунс младши
Никога не съм имала работа, която не съм създала за себе си.
Рут Гордън
Но ако нищо не работи толкова добре, колкото нещо, за което нищо не може да се каже, то изчезва.
Саймън Блекбърн
Ако наемете хора само защото могат да си свършат работа, те ще работят за вашите пари. Но ако наемете хора, които вярват на това, на което вярвате, те ще работят за вас с кръв, пот и сълзи.
Саймън Синек
Работата усилено за нещо, което не ни интересува, се нарича стрес: Работата усилено за нещо, което обичаме, се нарича страст.
Саймън Синек
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща