Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 34
Да създадем нов бизнес, който прави пари и което е по-важно, дава работа на други и по-важно, дава продукт на клиент, който подобрява живота им, е нашето най-голямо предизвикателство, нашата най-голяма възможност и най-големият подарък, много по-голям от всеки друг благотворителност, която можем да дадем на нашите ближни.
Пол Зейн Пилзър
Да, но вижте, кой наистина е предоставил информация за света на всички на Земята? Това беше Уикипедия, нали? И ако питате какво бихме могли да направим, за да накараме дигиталния свят да работи за хората, моделът на Уикипедия е страхотен. Това е модел за дарение.
Пол Ромър
Компаниите не са благотворителни предприятия: Наемат работници, за да печелят. В САЩ тази логика все още работи. В Европа това почти не се случва.
Пол Самюелсън
Направих няколко вида работа по няколко изследвания на приложението на теорията на игрите в международните отношения.
Райнхард Зелтен
Предприемачеството е пристрастяване към успеха, а не работа или кариера. Трябва да нахраните пристрастяването и да се презаредите от него, или ще изгорите.
Райън Блеър
Актьорството не е толкова трудно, всъщност. Искам да кажа, мисля, че хората правят голяма работа по въпроса, но вие просто се опитвате да кажете репликите си естествено.
Райън Гослинг
Ще ви бъде трудно да намерите повече драма в "Дните на нашия живот", отколкото да се занимавате със средна работа всеки ден.
Райън Рейнолдс
Работата в интернет е, че можете да напишете нещо... за много тясна аудитория и да си изкарвате прехраната.
Рандал Мънро
Не по мълчанието ще разбереш силата на бика, а по работата.
Расул Гамзатов
Вярвам, че ни е дадена сила и помощ от сила, много по-голяма от нас самите. Вярвам, че ако се смиря, тази сила ще дойде чрез мен и ще ми помогне да свърша работа, която е по-голяма, отколкото някога бих могла да направя сама.
Ребека Уелс
Играта е просто друга версия на работата.
Рей Кързуайл
Истинската разделителна линия между нещата, които наричаме работа, и нещата, които наричаме свободно време, е, че в свободното време, колкото и активни да сме, ние правим своя собствен избор и собствени решения. Засега чувстваме, че животът ни е наш собствен.
Реймънд Уилямс
Двете неща, на които най-много ми харесва при писането, са първата страница на книга и последната. Това, което е между тях, е много упорита работа.
Рейчъл Гибсън
В крайна сметка реших, че ако наистина ще напиша роман, не мога да го направя в Ню Йорк, докато имам работа. Нуждаете се от постоянен източник на пари, за да живеете в Ню Йорк, освен ако не сте самостоятелно богат, което аз не съм.
Рейчъл Къшнър
Всяка година прекарвам един месец само в плаване, но все още работя, когато съм на лодката. Никога не отделяте работата от свободното време. Лодка е като вълшебен свят, като малък остров.
Ренцо Пиано
Ако светът функционира като един голям пазар, всеки служител ще се конкурира с всеки човек навсякъде по света, който е способен да върши една и съща работа. Има много от тях и много от тях са гладни.
Андрю Гроув
Но в много отношения стиховете ми са много конвенционални и за мен не е голяма работа да напиша стихотворение или в свободен стих, или в строга форма; съвременните поети могат и правят, и двете.
Андрю Моушън
Трябва да експериментирате, за да разберете какво работи.
Андрю Уейл
Като държа ръката си в това, това е начинът, по който продължавам да се уча. Основният начин да научите в медицината е чрез практикуване и работа с пациенти.
Андрю Уейл
Аз съм особен фен на интегративното упражнение - тоест упражнението, което се случва в хода на извършването на някаква продуктивна дейност като градинарство, колоездене на работа, правене на проекти за подобряване на дома и така нататък.
Андрю Уейл
Включването на разходката в натоварения живот може да бъде предизвикателство, затова предлагам да ходите по-скоро с шофиране до работа или да изпълнявате поръчки толкова често, колкото можете - с други думи, мислете за ходене като за алтернативен транспорт.
Андрю Уейл
Рутината могат да включва вземане на топла вана или релаксираща разходка вечер, или практикуване на упражнения за медитация / релаксация. Психологически завършването на такава практика казва на ума и тялото ви, че работата на деня е приключила и вие сте свободни да се отпуснете и да заспите.
Андрю Уейл
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
100
Следваща