Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 32
По-лесно е да направиш работата правилно отколкото да обясняваш защо не си.
Мартин Ван Бурен
Психологията е много по-голяма от просто медицината или поправянето на нездравословни неща. Става въпрос за образование, работа, брак - дори за спорт. Това, което искам да направя, е да видя психолози, които работят, за да помогнат на хората да изградят силни страни във всички тези области.
Мартин Селигман
Трайното постигане на целта изисква много време, упорита работа, жертви и отдаденост на процес, който се поддържа с години.
Маршал Голдсмит
Демокрацията не изисква много работа от своите граждани, но изисква малко: изисква от време на време да се оглеждате добре навън и да обмисляте лошите новини и какво могат да означават те, и да правите понякога труден избор, и трезва равносметка какви са вашите истински интереси.
Мат Таиби
Сякаш целият свят се споразумяваше, за да ме накара да се чувствам луд, и вършеше наистина добра работа.
Маурийн Джонсън
Но тогава Фрои погледна назад към мястото, където работата му лежеше недовършена, и това го натъжи, защото имаше нещо в докосването на земята в ръцете му, което го накара да се почувства ценен.
Мелина Маркета
Най-голямата работа, която вършим, са ваксините, тъй като те спасяват живота, а също и семейното планиране. Защото, ако жената може да разпредели ражданията на децата си, това променя всичко за нейното здраве и здравето на детето й.
Мелинда Гейтс
Да движиш колелата на справедливостта е сериозна работа.
Мери Астор
Преди карах колело за работа през моста Джордж Вашингтон, но жена ми ми каза, че не е професионално.
Мехмет Оз
В моята работа, ако се доближа твърде много до теб и ти умреш, от това ме боли. И така вие развивате естествена склонност да не сте близо до пациента, така че ако нещата не вървят идеално, все пак можете да станете на следващия ден и да се грижите за следващия пациент.
Мехмет Оз
Само за днес ще пусна гнева. Само за днес ще се откажа от притеснението. Днес ще преброя многобройните си благословии. Днес ще си върша работата честно. Днес ще бъда мил с всяко живо същество.
Микао Усуи
Аз вярвам в това, че работата е спасение и добродетел.
Милен Фармер
В крайна сметка, просто си върша работата. Обичам изкуството си.
Мили Боби Браун
Целта на архитектурата е да създаде атмосфера, в която човек може да живее, работи и да се наслаждава.
Минору Ямасаки
Никой интриган на Понци не казва на никого точно как работи. Целта на схемата на Понци е да измами хората, да вземе парите и да избяга.
Мичел Зукоф
Според мен стабилността идва само с правителство, което се избира от народа и работи за народа.
Мохамед ел Барадей
Работата на регулатора не е да ни гарантира печалба, колкото и да плачем. Работата на регулатора е първо да се увери, че страната върви напред и след това да се увери, че потребителят върви напред.
Мукеш Амбани
Ако не можете да промените много аспекти на работата си, трябва да промените мисленето си - да се научите да преставате да мислите за работата си като за скучна или тъпа; гледане на чашата като наполовина пълна, а не наполовина празна; намиране на положителните страни във вашата ежедневна работа и кариера.
Найджъл Къмбърланд
Музиката е точно обратното на безпокойството. Той е там, за да облекчи безпокойството, да ви успокои. И просто да извадите шума от вашата биологична система. Така че, това няма да направи имунната ви система по-силна от нормалното. Според мен това, което прави, е да позволи на имунната ви система да работи с пълната сила на нормалността.
Нийл Барнард
Това, което определя връзката, е работата, която е включена за поддържането й и тя непрекъснато се променя.
Нийл Патрик Харис
Хубаво е първо да се утвърдиш като актьор и след това като певец. Доказателството е толкова огромна работа и аз съм невероятен късметлия да бъда част от него. Сигурен съм, че мюзикълите ще се случват в бъдеще.
Нийл Патрик Харис
Избирам неща, които ме интересуват, вместо да се опитвам да намеря работа, която ще ме има, което е така за огромното мнозинство от актьорите.
Нийл Патрик Харис
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
100
Следваща