Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 3
Толкова голяма част от това, което наричаме управление, се състои в затрудняване на работата на хората.
Питър Дракър
Известното е крайно, неизвестното е безкрайно; интелектуално ние стоим на остров насред един неподражаем океан от необяснимост. Нашата работа във всяко поколение е да възстановим малко повече земя, да добавим нещо към степента и здравината на нашите притежания.
Томас Хъксли
Най-добрата подготовка за утрешният ден е да свърши възможно повече от днешната работа.
Уилям Ослър
Само когато си върша своята работа, аз чувствам, че съм наистина жив.
Федерико Фелини
Убеждението, че вашата работа е необичайно важна - истински симптом за приближаващ нервен срив.
Бъртранд Ръсел
Ненавиждам домашната работа! Застилаш креват, миеш съдове и след шест месеца всичко се повтаря отначало.
Джоан Ривърс
Ако хората престанат да упражняват устата си, помисли си той, при тях ще започне да работи мозъка им.
Дъглас Адамс
Домашната работа може да ви убие, ако я изпълнявате правилно.
Ерма Бомбек
Колкото по-тежка е работата, толкова по-лесно се устройвате на нея.
Константин Мелихан
Пътят на най-малкото съпротивление и най-малкото усилие вече е положил коловозите си в съзнанието. Изисква се упорита работа, за да се предизвика промяна в старите вярвания.
Джон Дюи
Моето схващане за домакинската работа е, че ако нещата не се размножават, не миришат, не се запалват и не блокират вратата на хладилника, нека си останат така, както са. И без това никой не го е грижа. Тебе пък защо?
Ерма Бомбек
Плановете са само добри намерения, освен ако не се превърнат в усилена работа.
Питър Дракър
Моята работа е да пиша, но моята истинска работа е да бъда.
Уилям Сароян
Когато стъпя на сцената нищо няма значение. Аз не мисля за това като за работа. Това е като голяма забава.
Майли Сайръс
Работата ми не е за "формата следва функцията", а "формата следва красотата" или, още по-добре, "формата следва женственото".
Оскар Нимайер
Мистерията на правителството не е как работи Вашингтон, а как да го накара да спре.
Патрик О'Рурк
Работите ли под впечатлението, че чета тези ваши меморандуми? Не мога дори да ги вдигна.
Франклин Делано Рузвелт
Всички външни форми на религия са почти безполезни и са причините за безкрайните раздори... Вярвайте, че има велика сила, която мълчаливо работи за доброто, държи се добре и не обръщайте внимание на останалите.
Беатрикс Потър
Няма по-тежка работа, от това да се стараеш да изглеждаш красива от осем сутринта до полунощ.
Брижит Бардо
Работата ми харесва. Тя ме очарова. Способен съм да седя и да гледам с часове как я вършат.
Джеръм К. Джеръм
Концентрирайте всички ваши мисли на работата, която ви е под ръка. Слънчевите лъчи не горят, докато не са фокусиране.
Александър Бел
Почивката е необходима. Аз мога да направя годишният обем работа за девет месеца но не и за дванадесет.
Джон Пирпонт Морган
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
100
Следваща