Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 29
Великите успешни хора в работата са използвали въображението си... те мислят занапред и създават своята умствена картина във всичките й детайли, като попълват там, добавят малко там, променят малко това и онова малко, но постоянно градят - постоянно градят.
Робърт Колиър
Просто е удивително колко важна е вашата работа, когато трябва да отделите време от нея, и колко е маловажно, когато поискате увеличение на заплатата.
Робърт Орбън
По-малко съм склонен да мисля, че образованието в Уест Пойнт е необходимо за тази работа, отколкото мислех в началото. Добрият разум и енергия са необходимите качества.
Ръдърфорд Хейс
Да вляза в образ на друг човек и в неговият живот е не само привилегия, но и тежка работа.
Ръсел Кроу
Ти си художник, а не оратор! Така че замълчи и си върши по-добре работата.
Салвадор Дали
Живота винаги ще бъде пълен с трудности, и за нас винаги ще има много работа за да направим нашият свят по-добър.
Салма Хайек
Информацията е нужна за здравето и за работата.
Сергей Брин
Мисля, че изкуството е способността да променяш хората с работата си, да виждаш нещата такива, каквито са, и след това да създаваш истории, образи и взаимодействия, които променят пазара.
Сет Годин
Трябва да премахнем "работата". С това имам предвид премахването на разликата между работа и свободното време, една от най-големите грешки на миналия век, която позволява на работодателите да държат работниците на скапани работни места, като им предоставят малко свободно време.
Тиодор Зелдин
Безработните са нещастни без работа, работещите са нещастни от нейния излишък.
Фредерик Бегбеде
Работата с езика изисква красота за мен.
Херта Мюлер
Главното ми удоволствие и единствената дейност през целия ми живот беше научната работа, а вълнението, причинено от това, ми позволява да забравя за известно време или напълно да премахна постоянното си лошо самочувствие.
Чарлз Дарвин
Много е трудно да бъда честен със себе си, когато нещо просто не работи.
Шаная Туейн
Когато имаш работа с препятствия, то най-краткото разстояние между две точки се оказва крива.
Бертолт Брехт
Мирът в света е работа на всеки, без значение къде живеете или какво правите.
Бети Уилямс
... недостатъците винаги са там, където свършва творчеството и започва работата.
Василий Ключевски
Клоунът е като аспирина, само че работи два пъти по-бързо.
Граучо Маркс
За мен е ужасно глупаво от време на време да попадаш във вестниците. Всеки, който върши работата си добре, има право на личен живот.
Грета Гарбо
Нашата работа като писатели е да си вършим работата.
Дейвид Мамет
Работата с дилетанти деморализира професионалистите.
Дейвид Огилви
Актьорството е втората най-любима работа на всички хора.
Джак Никълсън
Формула на щастието: 80% работа, 15% благотворителност, 5% любов към родния Хонконг.
Джеки Чан
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
100
Следваща