Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 28
Ако работите здраво и играете по правилата, тази страна [Америка] е наистина отворена за вас. Можете да постигнете всичко.
Арнолд Шварценегер
За да възстановим доверието на хората, трябва да реформираме начина, по който работи правителството.
Арнолд Шварценегер
Когато хората се включват по-активно в работата на правителството, правителството става по-отговорно, нашето общество става по-силно, по-състрадателно и по-добре подготвено за предизвикателствата на бъдещето.
Арнолд Шварценегер
Малкият човек, когато поиска да работи, е непобедима сила!
Максим Горки
Работата не е наказание за човека. Тя е неговата награда, сила и удоволствие.
Жорж Санд
Бъди верен на своята работа, своята дума и своите приятели.
Хенри Дейвид Торо
Кой живее в най-голяма тревога за работата си? - Този, който е на висок пост и се старае да съхрани благополучието си.
Биант
Когато всяка работа може да се свърши съобразно причината, която е обща за боговете и хората, ние няма от какво да се страхуваме.
Марк Аврелий
Толкова е дързостта на човека, че той се е научил да фалшифицира Природата, да, и е толкова смел да я предизвика в нейната работа.
Плиний Стари
Но мисля, че съм приятен приятел и добър човек, и се опитвам да върша работата си възможно най-добре.
Марая Кери
Не съм феминистка, но просто мисля, че това е наистина готин процес в работата с жена като режисьор.
Мелани Грифит
Сега не става въпрос за кариерата ми. Става въпрос само за намиране на страхотна работа и за добро прекарване.
Мелани Грифит
Не мисля, че филмите трябва да се снимат заради зрителите, парите или популярността. Филмите според мен е нужно да се снимат заради красотата, и това, струва ми се, е най-добрият начин да бъдеш искрен в своята работа.
Микеланджело Антониони
Моята работа... е моето наследство.
Патрик Суейзи
Когато отлагаме нещата до някакво бъдеще - вероятно митично - по-късно, ние влачим миналото в бъдещето. Тежестта на вчерашните недовършени работи е тежък товар. Не го носете.
Питър МакУилямс
Не мога да направя нищо за вас, освен да работя върху себе си... вие не можете да направите нищо за мен, освен да работите върху себе си!
Рам Дас
Работата върху собственото ни съзнание е най-важното нещо, което правим във всеки един момент, а да бъдем любов е върховен творчески акт.
Рам Дас
Страданието е шкурка на нашето въплъщение. Той си върши работата да ни оформя.
Рам Дас
Даже безплатната работа е работа. Поне някакво разнообразие.
Реймънд Чандлър
В банката на моята улица обичайно работят две касиерки, ако няма много хора. Ако има обаче, работи само едната.
Рита Ръднър
Бог е подарил на мъжа мозък и пенис, но е му е дал малко кръв, затова, когато работи едното от тях, до второто нищо не достига.
Роби Уилямс
Най-вече в работата си ценя възможността да живея живота на други хора и никога да не плащам за това.
Робърт Де Ниро
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
100
Следваща