Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 26
В живота често трябва да избирате между свършване на работа или получаване на кредит за нея.
Лео Силард
Човек се ражда не за това да влачи печално съществуване в бездействие, а за да работи над велики и грандиозни проекти.
Леон Алберти
Благодарен съм за възможностите, които ми се предоставиха за участие в тази работа като представител на моята страна, Канада, чиито хора, според мен, са показали своята преданост към мира.
Лестър Пиърсън
Наистина да си библиотекар е много по-опасна работа, отколкото си даваш сметка.
Либа Брей
Понякога малко се уморявам. Но знаете ли, каква привилегия е да се уморите да работите с Ингмар Бергман.
Лив Улман
Определено бих препоръчала да разработите "дневна работа", която ви харесва – не очаквайте да печелите пари с писане!
Лидия Дейвис
Мисля, че част от работата на литературата е да коментира и да участва в социалните проблеми на времето.
Линда Сю Парк
Домашната работа не е опция. Леглото ми излъчва сериозни дрямки. не мога да си помогна. Пухкавите възглавници и топлото одеяло са по-мощни от мен. Нямам друг избор, освен да се сгуша под завивките.
Лори Халсе Андерсен
Вярвам, че сте създали метафорична вселена, в която можете да изразите най-мрачните си страхове. В един аспект, да, вярвам в призраци, но ние ги създаваме. Преследваме себе си и понякога вършим толкова добра работа, че губим представа за реалността.
Лори Халсе Андерсен
Хубаво е да знаете, че работите върху нещо, което ще означава нещо за децата.
Лукас Грейбиъл
Събудете в най-малкият народ чувството за национално самосъзнание и то веднага ще започне да работи по-интензивно.
Любор Нидерле
Едно от нещата, които не винаги осъзнавате, когато сте по-млади, е, че не всичко, което се опитвате, ще работи.
Майк Помпео
Работата е там, че приемствеността на стратегическата посока и непрекъснатото подобряване на начина, по който правите нещата, са абсолютно съвместими един с друг. Всъщност те се подсилват взаимно.
Майкъл Портър
В някои ситуации обаче, когато сте задълбочени в проблема си, се чувствате у дома си навсякъде, само когато мислите за проблема си. Някои от най-добрите ми работи бяха направени в хотели, във влака и няма правило. По-важно, когато мислите, е какво се случва вътре, отколкото навън. Най-добрите мисли могат да бъдат почти навсякъде.
Седрик Вилани
Когато сте в състезание, трябва да работите до последната минута, ако има и най-малка вероятност да загубите. Това е битка, това е политика, това е всичко.
Дуайт Айзенхауер
Спомням си, че Джек Лемън, един от неизменно любимите ми актьори, казваше, че деня, в който престане да се нервира, ще бъде денят, в който ще напусне тази работа.
Ким Бейсингър
Работата не е в думата, а в интонацията, с която тази дума се произнася.
Висарион Белински
Добрите лидери карат хората да се чувстват, че са в сърцето на нещата, а не в периферията. Всеки смята, че допринася за успеха на организацията. И когато това се случи, хората се чувстват важни и това дава смисъл на тяхната работа.
Уорън Бенис
Когато човек чувства, че не може да зареже работата си, това е сигурен сигнал за предстоящ срив.
Луис Брандайс
Като правило, много по-важно е как хората вършат своята работа, отколкото каква работа избират.
Луис Брандайс
Истинският успех в работата може да се открие в постижения, сравними по-скоро с тези на художник или учен, на изобретател или държавник. И радостите, търсени в професионалната работа трябва да бъдат подобно на техните радости, а не само примитивното удовлетворение от придобиването на пари, упражняването на власт или в повърхностното удоволствие от победата.
Луис Брандайс
Не ми пука, дори да бях копач на канавки за по долар на ден, аз пак щях да искам да свърша работата си по-бързо от другия до мен. Искам да бъда най-добрия, каквото и да правя.
Бранч Рики
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
100
Следваща