Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 25
Начинът да се изгради сложна система, която работи, е да се изгради от много прости системи, които работят.
Кевин Кели
Навремето щях да изследвам на ръка. Сега можете да получите търговски софтуер, който върши работата вместо вас.
Кевин Митник
Винаги е окуражаващо и мило, когато хората казват хубави неща за моята работа, но знам, че не аз го направих тогава и не аз го правя сега. Бог живее в мен и за това винаги ще съм благодарен.
Кен Хенсли
Аз наистина обичам изследванията. Това е едно от нещата, които обичам най-много в работата си. Чувствам се като че ли аз приготвям характер в лаборатория.
Кери Уошингтън
Много малко детективска работа, забеляза той, можеше да бъде извършена преди да се случи престъпление.
Ким Робинсън
Природата на човека е в основата на доброто, или може би не е нито добро, нито зло. Във всеки случай човекът е нещо, върху което трябва да работи. Трябва да се придържаме към този факт - човекът е нещо, върху което трябва да се работи.
Клас Понтус Арнолдсон
Но за да вършите този вид работа, трябва да сте много силни, в противен случай губите своята личност, своята идентичност.
Клаудия Кардинале
Не си мислете, че зад аутизма се крие различно, по-добро дете. Това е вашето дете. Обичайте детето пред себе си. Насърчавайте неговите силни страни, празнувайте странностите му и подобрявайте слабостите му, както бихте правили с всяко дете. Може да се наложи да работите по-усилено върху някои от това, но това е целта.
Клер Лазебник
За да нарисувате морето действително добре, вие трябва да го гледате всеки час, всеки ден на едно и също място, че да можете да разберете, как трябва да работите на това конкретно място, и именно затова аз работя над едни и същи теми и сюжети отново и отново и отново, четири или даже шест пъти.
Клод Моне
Ако удачно изберете работа и вложите в нея цялата си душа, то щастието само ще намери вас.
Константин Ушински
Добре е мозъкът да работи повече от тялото ви.
Конър Макгрегър
За да бъдем сигурни, никоя част от социалните машини, колкото и добре да е изградена, не може да бъде ефективна, освен ако няма обратно воля и решимост да я накарат да работи.
Кордел Хъл
Ценя работата си и всички мои читатели.
Крис Кар
Винаги оставайте оптимисти. Трябва да сте професионалисти и да работите по начина, по който можете. Трудната работа е ключът към успеха.
Кристиано Роналдо
Работата на пресата е да насърчава дебата, а не да предоставя на обществеността информация.
Кристофър Лаш
Супергероите запълват празнина в психиката на поп културата, подобно на ролята на гръцката митология. Всъщност няма нищо друго, което да върши работата в съвременен план. За мен Батман е този, който най-ясно може да се приеме сериозно.
Кристофър Нолан
Истинският оптимист не само очаква най-доброто да се случи, но работи, за да се случи най-доброто. Истинският оптимист не само гледа от светлата страна, но тренира всяка сила, която е в него, за да произвежда все повече и повече яркост в живота си...
Крисчън Ларсън
Песимистът чака по-добри времена и очаква да продължи да чака; оптимистът работи с най-доброто, което е под ръка сега, и продължава да създава по-добри времена.
Крисчън Ларсън
Работата на програмистите трябва да се оценява не по тяхната изобретателност и логика, а по пълният анализ на всяка ситуация.
Алън Перлис
Никаква работа или любов няма да процъфтяват от чувство за вина, страх или празнота на сърцето, както не могат да се правят валидни планове за бъдещето от онези, които нямат способност да живеят сега.
Алън Уотс
Не съм имал сериозна неакадемична работа.
Амартя Сен
Когато не сте загрижени за успеха, можете да работите в пълна свобода.
Лари Дейвид
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
100
Следваща