Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 19
Искам, разбира се, мир, грация и красота. Как правиш това? Вие работите за това.
Стъдс Търкъл
Как така не работиш по четиринадесет часа на ден? Вашите пра-пра-прабаби и дядовци го направиха. Как така работите само осем часа? Четирима момчета бяха обесени да се бият за осемчасовия ден за вас.
Стъдс Търкъл
Работата е свързана с търсене на всекидневен смисъл, както и на всекидневен хляб, както за признание, така и за пари, за удивление, а не за ужас; накратко, за някакъв живот, а не от умиране от понеделник до петък.
Стъдс Търкъл
Младите се уморяват в края на работата, старците - в нейното начало.
Томас Стърнс Елиът
Не плащам за да ми вършат мръсната работа. Върша я сам.
Тед Нюджънт
Нека да поговорим за това как аутизмът е подобно поведение на животните. Работата е там, че не мисля на език, а животните не мислят на език. Това е сетивно основано мислене, мислене в картини, мислене в миризми, мислене в докосвания. Това поставя тези сензорно базирани спомени в категории.
Темпъл Грандин
Децата на възраст между пет и десет години са още по-променливи. Те ще варират от много високо функциониращи, способни да вършат нормална училищна работа, до невербални, които имат всякакви неврологични проблеми.
Темпъл Грандин
Ако нямах работата си, нямаше да имам живот.
Темпъл Грандин
Животът ми е основно моята работа.
Темпъл Грандин
Нищо не може да накара живота ви да работи, ако не сте архитектът.
Тери Макмилан
Често оставаме заслепени от формите, в които се произвежда съдържание, а не от работата, която върши съдържанието.
Тим О'Райли
Архитектурата е свързана със света, но в същото време има определена автономия. Тази автономия не може да се обясни по отношение на традиционната логика, защото най-интересните части на работата са невербални. Те действат в рамките на творбата, като всяко изкуство.
Том Мейн
За мен смисълът на работата ми е много по-плавен.
Том Мейн
Научната реалност е съвременното човешко състояние и можете да видите това в символичния характер на моята работа.
Том Мейн
Вървете след това, което наистина обичате, и намерете начин да направите това да работи за вас, и след това ще бъдете щастлив човек.
Том Пети
Работата на спасението, в пълния му смисъл, се отнася до (1) цели човешки същества, а не само души; (2) за настоящето, а не просто за бъдещето; и (3) за това, което Бог прави чрез нас, а не само за това, което Бог прави в и за нас.
Н. Т. Райт
Никоя машина никога няма да разгадае напълно мозъка, тъй като работата на мозъка постоянно се променя или ограничава от този неодушевен, измамен артефакт, който не можете да контролирате, а именно речта.
Том Улф
Изтриването на 200 спама на ден е трудно. И постоянно проверявах имейла си, вместо да се занимавам с истинската си работа, която е четене и писане. Имейлът се превръщаше в разсейване, по-скоро в бреме, отколкото в освобождаване.
Том Ходжкинсън
Първоначално приветствах мобилния телефон, тъй като ми се струваше, че ще ви позволи да работите отвсякъде. На мобилния телефон кой можеше да разбере дали седите на клона на дърво или седите в офис? Но вместо това имаше обратен ефект: вместо да ни освободи от службата, тя позволи на службата да ни отнеме свободата.
Том Ходжкинсън
Всички проблеми на света биха могли да бъдат уредени лесно, ако мъжете бяха готови да мислят. Бедата е, че мъжете много често прибягват до всякакви устройства, за да не мислят, защото мисленето е толкова тежка работа.
Томас Дж. Уотсън
Анализът не е работа на поета. Неговото призвание е да възпроизвежда, а не да разчленява.
Томас Маколей
Папараците правят това, което правят, човече. Те също имат работа.
Трейси Морган
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
100
Следваща