Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 18
Ти просто имаш вяра. Ако това звучи някак мистично, това е така, защото наистина не знам как работи, но вярвам, че така е. Опитвам се да пиша по начина, по който чета, за да разбера какво се случва след това.
Ричард Русо
Как да се доверите на вътрешния глас, ако сутринта, когато имате нужда да работите, той казва, че трябва да спите?
Робърт Дауни Джуниър
Тъй като все повече хора виждат как работи все повече и повече ще желаят да участват или да го подкрепят. И така той ще расте, без да е необходимо да принуждавате всички или мнозинство или когото и да било към модела.
Робърт Нозик
Ако аз гледам моите работи, при мен възниква желание да се разболея, и това става всеки път.
Робърт Патинсън
През 1890 г. почти всички умират на работа и ако са живели достатъчно дълго, за да не умрат от работата, средната възраст за пенсиониране е била 85 години.
Робърт Фогел
Никой не иска да загуби работата си или да отстъпи властта, която е придобил.
Романо Проди
Когато приключите с някаква работа, сте имали някаква любовна връзка с нея.
Роуз Тримейн
Поемете отговорност за резултатите, както и за процесите и хората, с които работите. Начинът, по който постигате резултати, ще оформи какъв човек ще станете.
С. К. Прахалад
Въпреки това, което специалистите искат да мислим, оспорваните първични избори не са гражданска война, те са демокрация в работа и това е красиво.
Сара Пейлин
По време на програмирането аз се опирам на сценарии само с край. Но в края на работата ние започваме да мислим за реалистичност.
Сид Майер
Човекът, с който искам да бъде, трябва да разбере, че показването на любов на екрана е моята работа, аз не се занимавам с проституция, аз се занимавам с изкуство.
Сонам Капур
Актьорът трябва да развие тялото си. Актьорът трябва да работи върху гласа си. Но най-важното нещо, за което актьорът трябва да работи, е неговият ум.
Стела Адлер
Одобрявам почти всичко, което Труман направи във външните работи.
Стивън Амброуз
Феновете изиграха огромна роля, за да стигнем до мястото, където сме, но работата не е завършена.
Стивън Джерард
Превръщането в професионалист е начин на мислене. Ако се борим със страх, самосаботаж, отлагане, съмнение в себе си и т.н., проблемът е, че мислим като аматьори. Аматьорите не се появяват. Аматьорите се измъчват. Аматьорите се оставят на нещастието да ги победи. Професионалистът мисли различно. Той се появява, върши си работата, продължава да кара, каквото и да става.
Стивън Пресфийлд
Обратното на страха е любовта - любовта към предизвикателството, любовта към работата, чистата радостна страст да хвърлим удар към мечтата си и да видим дали можем да я осъществим.
Стивън Пресфийлд
Нашата работа в този живот не е да се оформим в някакъв идеал, който си представяме, че трябва да бъдем, а да разберем кои вече сме и да станем такива.
Стивън Пресфийлд
Професионалистката обича работата си. Тя е инвестирана в него с цялото си сърце. Но не забравя, че работата не е тя.
Стивън Пресфийлд
Трябва да вършим работата си заради самата нея, а не заради късмета, вниманието или аплодисментите.
Стивън Пресфийлд
Незавършеното производство генерира собствено енергийно поле. Вие, артистът или предприемачът, вливате любов в работата; вие го изпълвате със страст, намерение и надежда.
Стивън Пресфийлд
Професионалистът е научил, че успехът, подобно на щастието, идва като страничен продукт от работата. Професионалистът се концентрира върху работата и позволява на наградите да дойдат или да не дойдат, както им харесва.
Стивън Пресфийлд
И накрая, научете нещо за историята на науката или поне историята на вашия собствен клон на науката. Най-малко важната причина за това е, че историята всъщност може да ви е от полза в собствената ви научна работа.
Стивън Уайнбърг
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
100
Следваща