Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 17
Уместно ли е нашата интелигентност да се напряга и да работи в спекулации, които не са обвързващи за нас, в безплодни аргументи, в закони, които нямат приложение за нас, докато оставяме на навика и изоставяме на механичното спазване големия си дълг към нашия Създател?
Моше Хаим Луцато Рамхал
Животът не е в това да се чувстваш по-добре, а в това да си свършиш работата.
Нед Визини
Музиката е моята страст - това е това, което обичам и това е в кръвта ми. Никога не можеш да ме отклониш от работата ми.
Никол Шерцингер
Тайната да бъдеш писател е, че трябва да пишеш. Не е достатъчно да мислиш за писане или да учиш литература или да планираш бъдещ живот като автор. Наистина трябва да се заключиш, сам и да се захванеш за работа.
Огастин Бъроуз
Понякога, когато работите в рекламата, ще получите продукт, който наистина е боклук и трябва да го направите да изглежда фантастичен, нещо, което е от съществено значение за продължаващото качество на живот.
Огастин Бъроуз
Толерантността като всеки аспект на мира е завинаги незавършена работа, никога не завършена и, ако сме толкова интелигентни, колкото обичаме да мислим, че сме, никога не я изоставяме.
Октавия Е. Бътлър
Американските работници няма да могат да се конкурират справедливо за работа, докато компаниите не трябва да плащат по-високи заплати в страни като Китай и Индия.
Анди Стърн
Не трябва да оставяте живота си да тече по обикновения начин; направи нещо, което никой друг не е правил, нещо, което ще заслепи света. Покажете, че Божият творчески принцип работи във вас.
Парамаханса Йогананда
Аз съм доказателство, че американската мечта все още съществува. Все още е жива и здрава. Има само един трик, трябва да сте готови да запретнете ръкави и да работите много, много усилено.
Паула Дийн
Ние сме устроени така, че обикновените действия на доброта, като даряване за благотворителност или изразяване на благодарност, имат положителен ефект върху дългосрочното ни настроение. Ключът към щастливия живот, изглежда, е добрият живот: живот с устойчиви взаимоотношения, предизвикателна работа и връзки с общността.
Пол Блум
Ако няма пълно съответствие между резултатите от работата и експеримента, човек не бива да се обезсърчава твърде много.
Пол Дирак
Чувствам, че върша Божията работа, превключвайки хората от групови планове към индивидуална застраховка.
Пол Зейн Пилзър
Много от историите, които икономистите разказват под формата на модели - за каквито и да са други, икономическите модели са истории за това как работи светът.
Пол Кругман
Видях Мерил Стрийп да казва: "Просто искам да си свърша работата добре" И наистина - това е нещото, което винаги съм се опитвал да правя.
Пол Маккартни
Единственото спасение в душевната планина е работата.
Пьотр Чайковски
Преди работех в НАСА във Вирджиния. Не беше нищо бляскаво; Просто ми беше възложена задачата да направя компилация на код за неясни проекти и не бях много добър в това. Сега прекарвам по-голямата част от времето си в рисуване и разглеждане на забавни неща в Интернет, което в ретроспекция до голяма степен е това, което направих и на старата си работа.
Рандал Мънро
Първоначално никой няма да ви плати за планиране на експедиция: трябва да работите в кръчми през уикендите, за да можете да платите сметките за газ. Присъединих се към Териториалната армия, която ми плащаше, когато идвах да тренирам нощи, както и жена ми.
Ранулф Файнс
Целенасоченото унищожаване на информацията е същността на интелигентната работа.
Рей Кързуайл
Ключът към навременната работа е да спрете да носите часовник.
Рикардо Семлер
Голям процент от организациите развиват военна обосновка, при която само много малък брой хора вземат всички решения. Тогава няма нищо чудно, че хората не са склонни да стават от леглото и да идват на работа в понеделник сутрин.
Рикардо Семлер
Мисля, че работата на комика не е само да накара хората да се смеят. Мисля, че това е да накара хората да мислят.
Рики Джървейс
Винаги съм се отнасял към бизнеса като към приятно развлечение и понякога забравям, къде завършва работата и къде започва личният живот.
Ричард Брансън
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
100
Следваща