Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 14
Да прехвърлите страстта си към работата си е много по-лесно, отколкото да намерите работа, която отговаря на вашата страст.
Сет Годин
Ако трябва да скриете истинската си природа, за да влезете през вратата, разберете, че вероятно ще трябва да скриете истинската си природа, за да запазите тази работа.
Сет Годин
Талантът сам по-себе си е по-евтин от готварската сол. Преуспелият човек се различава от талантливият по едно - много упорита работа.
Стивън Кинг
Любовта превръща работата в покой.
Тереза Авилска
Миналото е това, което ни осигурява градивните елементи. Нашата работа днес е да създаваме нови сгради от тях.
Тиодор Зелдин
Трябва да се стремим да бъдем наети по такъв начин, че да не осъзнаваме, че това, което правим, е работа.
Тиодор Зелдин
Имам толкова много работа, а животът е толкова кратък; аз трябва да побързам.
Томас Едисън
Ако мъжът не може да върши мозъчна работа без симуланти от какъвто и да е вид, той е по-добре да се обърне към ръчна работа, това е индикация от страна на природата, че тя не е искала той да бъде главен работник.
Томас Хъксли
Да посочим график сега просто би парализирало правилната работа на правителството, би изложило на риск промените, които правим за Великобритания, и ще навреди на страната.
Тони Блеър
Не е нужно да работите много - нужно е да работите в нужното време на нужното място.
Филип Котлър
За работа в киното трябва да знаеш твърде много.
Франсис Форд Копола
Тежка ли е моята работа? Тя е ангелски приятна, приятели!
Фреди Меркюри
Нямам нито работа, нито спестявания, нито надежди. Аз съм най-щастливият човек на света.
Хенри Милър
Добре, че народът не разбира, как работи нашата банкова система. Иначе утре би станала революция.
Хенри Форд
Работата не е така скучна, както забавленията.
Шарл Бодлер
Властта не работи без престиж или престиж без дистанция.
Шарл дьо Гол
Правилният вид свободно време е по-добър от грешния вид работа.
Балтазар Грасиан
Онези, които искат да изглеждат като усърдни работници, създават впечатление, че не си вършат работата.
Балтазар Грасиан
Имам доста наивен подход, според мен, към работата си.
Бен Кингсли
Опитай се да достигнеш невъзможното, ако желаеш твоята работа да стане по-добра.
Бети Дейвис
Не обичам конференции на всякакви екзотични места. Имам усещане, че колкото по-приятно е мястото, толкова по-малко се върши работа.
Бил Гейтс
Телевизията НЕ е истински живот. В действителност хората обикновено трябва да ходят на работа, а не да седят на маса на кафе.
Бил Гейтс
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
100
Следваща