Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 13
Един от симптомите за предстоящ нервен срив е убедеността, че работата ти е изключително важна.
Бъртранд Ръсел
Умът ни дава светлина, той е нашето вътрешно око, но той е хладен. Добротата е топла, но сляпа. Цялата работа е да установим равновесие в развитието на ума и добротата. Иначе ум без доброта преминава в злоба, а доброта без ум в глупост.
Павле (Сръбски)
Винаги работи. Винаги обичайте. Обичайте жена си и децата си повече от себе си. Не очаквайте благодарност от хората и не се разстройвайте, ако не ти благодарят. Наставление вместо омраза, усмивка вместо презрение.
Епикур
Несъвършенството на преценките е най-големият недостатък в умствената работа във всяка област.
Майкъл Фарадей
Инженер - това е човек, който може да обясни, как работи едно или друго устройство, но не може да обясни защо то не работи.
Маргарет Тачър
Не е ваша работа да определяте колко е добър, нито колко е ценен, нито как се сравнява с други изрази. Ваша работа е да го държите ясно и директно, да поддържате канала отворен.
Марта Греъм
Какво мислят хората по света за вас, всъщност не е ваша работа.
Марта Греъм
Там, където е замесен целият човек, няма работа. Работата започва с разделението на труда.
Маршал Маклуън
На мен ми харесва моята работа да развличам хората и това е прекрасно. Но ако аз спасявам нечий живот, това ще носи по-голяма полза. В моя живот ще има повече смисъл.
Анджелина Джоли
Каквато и да е целта ви, можете да я постигнете, ако искате да работите усилено.
Мохамед Али
Единственото, за което съжалявам, беше, че работата ми изискваше огромно количество от времето ми и много пътувания.
Нийл Армстронг
Имахме стотици хиляди хора, всички посветени да вършат перфектната работа и мисля, че се справиха толкова добре, колкото всеки би могъл да очаква.
Нийл Армстронг
Искате да разберете главната тайна на красотата? Влюбете се - това действително работи!
Никол Кидман
Нека си признаем - една голяма шоколадова торта върши много работа за много хора, включително и за мен.
Одри Хепбърн
Приятелите на работа не бива да се считат за приятели в живота.
Орхан Памук
Успехът не е случайност. Това е преди всичко, тежка работа, настойчивост, изучаване, обучение, жертвоприношение и, накрая, любов към това, което правиш или се учиш да правиш.
Пеле
О, свобода, очарование на моя живот, без теб работата - изтезание, а живота дълго умиране.
Пиер-Жозеф Прудон
Тайната на японците е в това, че те не правят доклад за работата, а работят.
Питър Дракър
Мениджмънта е свързан с човешките същества. Негова задача е да направи хората способни за съвместна работа, да направи силните им страни ефективни и слабите им страни неуместни.
Питър Дракър
Никоя институция не може да оцелее, ако се нуждае от гении или супермени, които да я управляват. Тя трябва да бъде организирана по такъв начин, че да може да работи под ръководството, съставено от обикновени човешки същества.
Питър Дракър
Във всички отношения е нужно да продължиш движението - било за работа, брак или приятелство.
Ричард Гиър
Накарайте всяка мисъл, всеки факт, който идва в ума ви, да ви носи печалба. Накарайте го да работи и произвежда за вас. Мислете за нещата не каквито са, а каквито биха могли да бъдат. Не просто мечтайте, а създавайте!
Робърт Колиър
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
100
Следваща