Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 12
Много митове и приказки разказват за принц, който е бил превърнат в животно или чудовище чрез магьосничество, спасен от жена. Това е символично представяне на развитието на анимуса към съзнанието. Често героинята може да не задава въпроси на своя мистериозен любовник или й е позволено да се срещне с него само в тъмнината. Тя трябва да го спаси чрез своята сляпа вяра и любов, но това никога не работи. Тя винаги нарушава обещанието си и успява да намери отново любимия си само след дълго търсене.
Мари-Луиз фон Франц
Работата се оценява от социалната стойност на работника.
Глория Стейнем
Хората си мислят, че в края на деня мъжът е единствената награда. Всъщност изпълнената работа е по-добрата награда за мен.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Най-важната работа не е да бъдеш губернатор или първа дама, както е в моя случай.
Джордж Уокър Буш
В работата на рекламната агенция трябва да има топлина и неизменна човечност. Тя (рекламната агенция) работи с човешките нужди, желания, мечти и надежди. Нейният "продукт" не може да се пусне на поточна линия.
Лео Бърнет
Доколкото разбирам, спортуването е усилена работа, за която не получаваш заплащане.
Ървин Коб
Нашата политика трябва да се основава и да подкрепя ценности като семейство, упорита работа, почтеност и лична отговорност.
Дан Куейл
През по-голямата част от живота ми, един от хората, които са били най-объркани от моята работа, бях самият аз.
Беноа Манделброт
Аз съм фаталист. ... И предполагам, че по принцип съм отхвърлен. Или моята работа, или чрез моята работа аз самият. А ако е приета, това е чудо... или резултат на недоразумение.
Артър Милър
Не винаги съм вършил добра работа и не винаги съм успявал, но знам, че винаги съм се старал.
Джордж Стайнбренър
За мен мозъкът е просто компютър, който спира да работи, когато частите му се повредят. Няма рай или отвъден живот за повредените компютри – това е приказка за хора, които се страхуват от тъмното.
Стивън Хокинг
Първо, помни, че трябва да гледаш нагоре към звездите, а не надолу в краката си. Второ, никога не се отказвай да работиш. Работата ти дава смисъл и цел, защото без нея животът е празен. Трето, ако имаш достатъчно късмет да намериш любовта – помни, че я има, и не я отхвърляй.
Стивън Хокинг
Имам много жизнена енергия. Работата ми е най-добрият начин да я канализирам в нещо продуктивно, освен ако не искам да се нахвърля върху пощальона или градинаря.
Бен Стилър
Моето правило е винаги да си върша работата за деня през деня.
Артър Уелсли Уелингтън
Знайте, че сте на пътя на успеха, ако бихте вършили работа, без да ви се плаща за това.
Опра Уинфри
Това, което знам, е, че ако вършите работата, която обичате, и тази работа ви удовлетворява, останалото ще си дойде само.
Опра Уинфри
Работа в екип означава много хора, които правят каквото аз кажа.
Майкъл Уинър
За да се победят най-тежките страдания има само две средства: опиумът и работата.
Хайнрих Хайне
Никога не е рано да се запиташ: с работа ли съм се захванал или с безсмислици?
Антон Чехов
Ако човек се усмихва през цялото време, той най-вероятно продава нещо, което не работи.
Джордж Карлин
Ако хората се ценят по работата, тогава конят е по-добър от всеки човек.
Максим Горки
Може и да съм се провалил в живота, но получих готов материал за работа.
Уилям Сароян
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
100
Следваща