Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 11
Да, за повечето хора в днешно време телевизията е единственият им контакт със света извън тяхната работа.
Джон Брънър
Човек, който си знаеше работата, тъй като дълго време командваше полк и който спечели голямо уважение от всички.
Александър Василевски
Всички уроци по психиатрия, психология, социална работа, наистина култура, ни научиха през последните сто години, че приемането на различията, а не търсенето на сходства, позволява на хората да се свързват помежду си в личния или семейния си живот.
Джон Ралстън Сол
Въпреки че вашият опит може да показва, че Бог ви е забравил или ви е оставил сам, Той е на ваша страна. Той е Богът на благодатта и работи активно от ваше име.
Джон Таунзенд
Помислете, че като принцип на любовта е основният принцип в сърцето на истински християнин, така че трудът на любовта е основна работа на християнския живот.
Джонатан Едуардс
Споменът за това как работим ще издържи отвъд продуктите на нашата работа.
Джони Айв
Няма толкова упорита работа, която любовта не би направила не само лесна, но дори приятна.
Джордано Бруно
Избирането, комбинирането и концентрирането на красивото в природата и възхитителното в изкуството е толкова работа на пейзажиста в неговата линия, колкото и в другите отдели на изкуството.
Джоузеф Търнър
Мисля, че трябва да приемаш своята работа сериозно, но не и себе си и това е най-доброто съчетание.
Джуди Денч
В молекулярния мащаб смятате, че е разумно да имате машина, която прави милион стъпки в секунда, механична система, която работи на компютърни скорости.
Ерик Дрекслер
Работата ми в Масачузетския технологичен институт беше фокусирана върху това, което можем да изградим в космоса, след като в орбита имахме евтин космически транспорт и индустриални съоръжения. И това доведе до различни видове работа в космическото развитие.
Ерик Дрекслер
Няма нищо лошо в това, да построиш нещо и да разбереш, че то не работи.
Жак Фреско
Безсмъртието се състои в работата над нещо което ще бъде вечно.
Жозеф Ернест Ренан
За изпълнение на сложна работа не е задължително да наемате много хора. Количеството никога не компенсира таланта, а двама човека, които нищо не знаят, с нищо не са по-добри от един такъв.
Илон Мъск
Когато се доближаваме до историята, имаме работа с конгломерат от ирационални континууми. Тези, които се занимават с история чрез нерационални процеси, са тези, които правят историята, действащите лица в нея.
Карол Куигли
След години работа в двете области на изследване стигнах до извода, че социалните науки се различават по много важни начини от естествените науки, но че едни и същи научни методи са приложими и в двете области и наистина, че не е много полезна работа може да се направи във всяка една област, с изключение на научни методи.
Карол Куигли
Не мисля за предишния си успех. Щастлива съм, че работата, която съм свършила, беше много успешна.
Алия
Лентяй: човек, който не си дава вид, че работи.
Алфонс Але
Когато сте дете, най-важното е да можете да живеете комфортно. Искате да сте сигурни, че луната изгрява през нощта, а слънцето изгрява сутрин и татко се прибира от работа.
Кийгън-Майкъл Кий
Програма без грешки може да се напише по два начина, но работи трети.
Алън Перлис
Интелект - това е способността да се избягва изпълнението на работа, но така, че тя при това да бъде свършена.
Линус Торвалдс
Считам, че паричната политика има хроничен дефект. Тя е асиметрична - работи по-добре за ограничаване на икономиката, отколкото за стимулиране на икономика.
Лорънс Клайн
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
100
Следваща