Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 10
Научих, че за да постигна това, което исках, беше по-смислено да преговарям, отколкото да защитавам автономията на работата си, като ударих юмрук по масата.
Том Мейн
Гордостта е страхотна до момента, в който започнете да изхвърляте бебето с водата за баня. Правилото на сатанизма е: ако работи за вас, чудесно. Когато спре да работи за вас, когато сте се нарисували в ъгъла и единственият изход е да кажете, съжалявам, направих грешка, бих искал да направим компромис по някакъв начин, тогава го направете.
Антон Шандор Ла Вей
Често наблюдаваме, че има изобилие от капитал, който да има при ниски лихвени проценти, докато има и голям брой занаятчии, гладуващи от желание за работа.
Уилям Стенли Джевънс
Съжалявам за човека, който не може да се вълнува истински от работата си. Той не само, че никога няма да бъде удовлетворен, но и никога няма да постигне нещо стойностно.
Уолтър Крайслер
Не знам за по-велика работа за човечеството, отколкото за каузата за мир, която може да бъде постигната само с усърдните усилия на нациите и народите.
Франк Билингс Келог
Надявам се работата ми да е вдъхновила млади художници. Винаги съм се опитвал да запазя свободата си като художник и чувствам, че това е една от основните причини да имам успех.
Франк Фразета
Едва ли може да се намери компетентен работник, който не отделя значително време за изучаване колко бавно може да работи и да убеди работодателя си, че върви на добра цена.
Фредерик Тейлър
Работата през цялото време е да бъдеш невероятно щастлив.
Харви Фиърстайн
Когато ме наемате, вие наемате луд, който ще работи 24 часа на ден за вас и никога, никога не изгаря публиката си.
Хауърд Стърн
Истинско удоволствие е да ходите на работа, когато сте в най-необикновената обстановка и да работите с хора, които са млади, заинтересовани и творчески запалени.
Хюго Уивинг
Желанието да се пожертва цял живот за най-благородните идеали не служи за целта, ако човек работи сам.
Ернесто Че Гевара
Аз съм като Ролс Ройс, който може да работи без двигател, само с репутация.
Шарук Кхан
Факт е, че отглеждането на деца е дълга, трудна работа, наградите не винаги са очевидни, работата е подценена, а родителите са също толкова хора и почти толкова уязвими, колкото и техните деца.
Бенджамин Спок
Програмата, която не е тествана, не работи.
Бярне Строуструп
Тази работа може да се опише най-добре като опит за изграждане на Съединените щати.
Василий Леонтиев
Продължавайте добрата работа, макар и само за известно време, ако не само за мигването на една мъничка галактика.
Вислава Шимборска
Всички писатели имат корени, от които черпят - пътуване, работа, семейство. Корените ми са в науката и това е плодородна почва за фантастика.
Алан Лайтман
Теорията трябва да бъде все по-взискателна към нашите емпирични ресурси. В същото време данните трябва да бъдат все по-взискателни към емпиричното значение на теорията и за експертността на теоретика в работата по въображение върху проблемите на света, а не върху стилизираните проблеми на въображението.
Върнън Смит
Писането е трудна работа. Създаването на истории, които привличат вниманието на хората и го задържат, са много трудни.
Дейвид Огдън Стиърс
Бизнесът трябва да е забавен. За твърде много хора това е "просто работа".
Джак Уелч
Моята работа беше да преподавам целия корпус на икономическата теория, но имаше два предмета, в които се интересувах особено, а именно икономиката на масовата безработица и международната икономика.
Джеймс Мийд
Левият ми мозък се справя най-добре, доколкото може, с информацията, с която трябва да работи. Трябва обаче да помня, че има огромни пропуски между това, което знам, и това, което мисля, че знам.
Джил Болти Тейлър
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
100
Следваща